Před sebou volný víkend a v hlavě nechuť pouštět se do čehokoli složitějšího. Zběžné prohrabávání se krabicí s pytlíkovými Eduardy. Povědomá silueta mě vrací zpět do dětství, naskakuje vzpomínka na časy netrpělivého listování v ABC: rok tuším 1986 a Avia CS 92 v dvaasedmdesátce – horká novinka družstva SMĚR! Tahle je sice dvakrát menší, ale taky mám na všechno o poznání míň času! Hrubá stavba byla záležitostí několika desítek minut. Nevím, jestli vinou vlastní nešikovnosti, ale dostat oba kokpity na své místo, tak aby šel trup bez problému zavřít, mi dalo fakt zabrat. Podobné to bylo s přechody křídla a motorových gondol, tady jsem musel dokonce tmelit… Poslední nervy drásající záležitostí bylo vymaskování všech okýnek překrytu kabiny. Nástřik zelenou GUNZE C60 bez problémů, patina olejem a ZIPPO benzínem rovněž. Po zkompletování jsem se nemohl ubránit dojmu, že model je takový nějaká „nohatý“, že zkrátka sedí příliš vysoko . Zkrátil jsem tedy hlavní podvozkové nohy o 1mm. Popravdě, připadá mi, že to pořád není ono, ale je to snad lepší…
myslím, že se ti povedla. Problémy se spasováním a vysoký podvozek jsou celkem známé mušky tohoto pěkného modelu. Pokud by sis našel tady na fóru nějaké jeho stavby (včetně jednosicu) asi bys na to natrefil. Našel bys tam někde i poznámku, že hlavní podvozkové nohy je třeba zkrátit cca o 1,4 až 1,5 mm. Ale co už. Napravíš to při stavbě jednomístné verze, ne? Já taky postavil tři než jsem trefil správnou výšku viewtopic.php?f=6&t=31175&hilit=Me+262+1%2F144 viewtopic.php?f=6&t=30710.htm viewtopic.php?f=1&t=44402&hilit=Me+262+1%2F144