Pavel Šenk píše:Dobrá práce, Chmelle!
Andy píše:Pan Chmelík dělá krásné fotky![]()
Nemusíme tedy čekat na fit test na MW kde je prd vidět.
Michal Vyparina píše:Chmell píše:Fokker D.VII (OAW) - FitTest (1/72, eduard)
Před necelým týdnem jsem představil výlisky tohoto zbrusu nového modelu firmy eduard. Aby nezůstalo jen u fotografií dílů, pustil jsem se také do stavby.
Další fotografie naleznete na Chmell Scale Models
Ahoj.
Jsem si myslel, že chladič mi tam nepasuje vl.blbostí, ale tobě taky nesedl ideálně. Začišťoval jsi vše koukám poctivě. Já jen to nejnutnější, abych ukázal, jak to pasuje přímo z krabice.
Jaký máš ze stavebnice dojem??
Michal
Aeromodelar píše:Už to tak vypadá,![]()
zpomalený film byl proti jejich tempu ve vydávání novinek Splašený Shinknzen a tak se probrali z letargie, když zlaté České(Mostecké) ručičky, staly se jim nebezpečně svižně předjíždějící konkurencí ...
Chmell píše:Tak jsem konečně na PC a mohu napsat pár řádkůPavel Šenk píše:Dobrá práce, Chmelle!Andy píše:Pan Chmelík dělá krásné fotky![]()
Nemusíme tedy čekat na fit test na MW kde je prd vidět.
Moc děkuji, snažím se ostatním vždy představit model co nejlépe a komplexně. Doufám, že i nadále bude trvat přízeň výrobců a modely pro tento účel budou poskytovat.
Recenze na MW bude zajisté přínosná. Já nejsem odborník na první válku jako pan Vyparina (alespoň si to myslím) a tak věřím, že bude krom stavby zaměřena také na porovnání modelu se skutečností.Michal Vyparina píše:Chmell píše:Fokker D.VII (OAW) - FitTest (1/72, eduard)
Před necelým týdnem jsem představil výlisky tohoto zbrusu nového modelu firmy eduard. Aby nezůstalo jen u fotografií dílů, pustil jsem se také do stavby.
Další fotografie naleznete na Chmell Scale Models
Ahoj.
Jsem si myslel, že chladič mi tam nepasuje vl.blbostí, ale tobě taky nesedl ideálně. Začišťoval jsi vše koukám poctivě. Já jen to nejnutnější, abych ukázal, jak to pasuje přímo z krabice.
Jaký máš ze stavebnice dojem??
Michal
Ahoj,
chladič mi na 100% přesně nesedl, ale není to nic hrozného a Surf by to spravil. Ostatní si na to můžou dát pozor a o tom FitTesty jsou.
Všechny díly na FitTest vždy začišťuji jako bych lepil normální model. Tedy až na dělící roviny. Ty nechávám, ať si o nich udělá každý závěr sám. Snažím se dělat vše poctivě, i když je mi jasné, že na každém modelu strávím X minut/hodin více.
Z lepení modelu jsem měl výborný pocit, a jak jsem u fotek psal, divil jsem se, že již nemám co lepit a jak hladce a rychle stavba proběhla. Určitě bych model doporučil všem, co se bojí výpletů neb předloha ve skutečnosti skoro žádné neměla.
Olda Homola píše:že by Tamka rozjela opravdovou dvaasedmdesátkovou revoluci ?![]()
Michal Vyparina píše:Jendo,
1.) výlisky jsou určeny na prezentaci firmy na výstavách
2.) zkušební = předsériové
3.) Kdy je oznámeno vydání první krabice???
4.) Nehledej problém tam, kde není.
5.) pěkný den
Uživatelé procházející toto fórum: Aeromodelar, bronajs a 25 návštevníků