Klokan píše:Pro mne je tohle vlákno nejoblíbenější na fóru. Bya by veliká škoda pŕijít o tak nádherné prezentace Vašich dovedností.
Chraňte si svoje fotografie větším vodoznakem umístěným do fotografovaného objektu tak, aby nebylo snadné tento vodoznak odstranit pouhým ořezem fotografie.
Jakmile se fotografie jednou ocitne na webu, je bohužel pokládána za verějný majetek, který je každému plně a bezplatně k dispozici.
Connie píše:Zdravím Doris, takový pomocník se dřevem je k nezaplacení, když za nulovývh nákladů vykoná tolik práce. Ať se ti i nadále daří. Ty osvětlené kajuty jsou super.
mmaacc píše:Ten dřevotrubec je nádhernej.
DORIS píše:.....Nicméně zjistila jsem, že mé fotky s výzdobou lodí používají bez mého svolení různí výrobci/prodejci ke komerčním účelům a podvodně takto nabízejí druhořadé dekorace nemající se skutečnými loděmi nic společného. Zákazníci tak vidí jako finální výsledek něco úplně jiného, než si vlastně koupí. Kupříkladu výzdoba na zádi mého modelu SoS jako návnada pro koupi druhořadých ozdob od fy Amati:
http://www.hobbiesguinea.es/en/amati-mo ... lling.html
Můj model:
viewtopic.php?f=177&t=43575&start=330#p1026535
Jsem z toho znechucená a zvažuji, že se podle toho zařídím, a v krajním případě definitivně skončím s veřejnou prezentací tady i na MSW.
Zpět na Plachetnice (Sailboats) Rozestavěno
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků