Zatím poslední splácanina .... na zítra (21.7.) Korpus je barevný , udělala moje lepší polovice. Já dodal povrchovku a detaily, kompozice opět moje ženuška.... Holt máme "dinosaurové období"....
P.S. zítra dodám "detaily interiéru"
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Po dlouhé době další načatý kousek.... tak snad to nezmrvím nějakou blbostí, jak je u mě zvykem.... Jen weekendová krabička.... a barvy jako na prvním návrhu na čs. mašinu - okr/hnědá/zelená/světlá šedomodrá
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Nerad bych to zakřiknul.....zdá se, že by mohlo být víc času..... že bych konečně mohl zas pokročit..... Na T-72 BUK jsem kamo netrefil.... půjde předělat na "jednotné schéma" i s "Terminátorem"
P.S. u Mirage III sem se zaseknul... nějak mě nesedí vstupy k motoru....
Přílohy
Tak jsem po dlouhé době zas na něco hrábnul.... nevím, jak se mě to povedlo, ale na Miráži mě vyšly sacáky úplně šejdrem.... takže tmelit - brousit - leštit - tmelit - brousit...... Znáte to.... Ale tipuju, že je to nespíš rukama
Přílohy