T 28 vyrábí více firem. Hobby Boss, ICM, Alanger,Dokonce i Trumpeter .U těch post sovetskích firem jde nejspíš o přebaly stejné stavebnice. I ve více produkčních variantách.
Děkuji. Dalo ti to určitě dost práce. Děkuji. Ale přiznávám že jsem to myslel trochu jinak. Myslel jsem spíš jestli ho někdo nestavěl. Tak se asi budu muset rozhodnout sám. Jestli ICM nebo Hobby Boss/Trumpeter? A vyhraje to SMK od Takomu.
Ale ty kritiky na Hobbyboss nejsou nijak zdrcující. Popřemýšlím.
Ruskou stavebnici AER jsem stavěl. Nic moc. Sochařina.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Pokiaľ ide o T-28, chystá ho tento rok ZVEZDA, T-35 sa im celkom vydarila, tak snáď sa podarí aj T-28. Osobne by som počkal na model od ZVEZDY a vyberal z dostupných až potom.
Býk je nebezpečný spredu, kôň zo zadu a somár zo všetkých strán.
Mám doma zatím nepostavenou T-28 od Hobby Boss. Výlisky vypadají pěkně a dle recenzí je přesnější než ICM. Ty staré stavebnice z postsovětské produkce bych doporučoval rovnou vyřadit.
„Umělec nepotřebuje kritiku. Umělec potřebuje ocenění. Když potřebuje kritiku, není to umělec.“ — Gertrude Stein
Fotky sú prebraté z uvedeného webu ZVEZDA a tank naozaj vyzerá k svetu. Cena na firemnom webe je udávaná 1 990 ₽ (Ruble), cenu v naších končinách nech si skúsi odhadnúť každý sám za seba.
T-28 bez krytov podvozku
T-28 pohľad zhora
T-28 motor
T-28 komplet
Býk je nebezpečný spredu, kôň zo zadu a somár zo všetkých strán.