Zdravíčko. Také stavím. Narazil jsem na jednu věc, nad kterou tápu. Po nasazení volantu a přišroubování jej na tyčku řízení je volant jakoby "šejdrem". Prostě, když otáčím tyčkou (podél její osy), s nasazeným volantem, volant jakoby "švydrá", jak osma na ráfku jízdního kola po nehodě. Přijde mi to divný, ale možná je to takto podle reality, i když ... Nevím jak to popsat, snad to pochopíte
V naší stodesítce jsme tedy měli "sportovní" malej volant, ale co si tak pamatuju z jinejch embéček a stovek, tak to byla vlastnost, ten volant fakt nebyl úplně vycentrovanej.
Tato vlastnost volantu se používala u starších aut, zejmena u aut, u kterých chyběl posilovač. Při srovnaných kolech je horná část volantu ve větší vzdálenosti než spodní. Tedy při tehdejším způsobu držení volantu "za 10 minut dvě" umožňoval "větší páku" při zatočení a druhý aspekt...nabízel maličko větší prostor pro nohy a při nastupování. U např us aut byly sloupky řízení naklápěcí se zpravidla přesně kruhovým volantem...
Jééééé, tyhle po částech zasílaný stavebnice vůbec neznám, jak se s tím dělá? Jinak, tohle je první auto, který si pamatuju, že jsme jako rodina mívali. Takže i z tohoto důvodu se mi tohle téma moc líbí.