Jinak jsem psal že mám Tamiyu

Martin Černý 'Černoch' píše:Právě že v návodu od dekálů z Revi jsou uvedený pouze FS čísla, a GSI takový FSka nedělá, ale zas dělá to co jsem vypsal. Tak nevim. Budu se řídit vašima radama kokpit a šachty interierová zelená, a tu šedou IJN Gray nějak domícham. Spíš mě zarazilo že GSI dělá jen tu IJN Gray, to by měla být barva pro námořnictvo, asi na Zera ne? P/ro pozemáky IJA Gray nedělá, jen zelenou svrchní barvu. Nebo to byly stejný šedý jak pro Navy tak Army?
Jinak jsem psal že mám Tamiyukdyby mě někdo napsal čísla barev GSI z návodu od Gawy byl bych vděčen.
Radek Typlt píše:tak vydrž do večera.nějak to poskládám. Tak rychlej zase nejsi , na spodní plochy je dost času.![]()
Martin Černý 'Černoch' píše:OK Radku, vezmu podle tvýho výzkumu a budu ti věřit, v nejhorším si tě pak někde na akci chytnu a......![]()
![]()
ukážu tě jak jsem do domrvil
![]()
Radek Typlt píše:Martin Černý 'Černoch' píše:OK Radku, vezmu podle tvýho výzkumu a budu ti věřit, v nejhorším si tě pak někde na akci chytnu a......![]()
![]()
ukážu tě jak jsem do domrvil
![]()
Pokud mi to nebudeš ukazovat tím ,že mne budeš modelem mlátit tak klidně.![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: BraňoHerain, Martin Černý 'Černoch', Pa3k-Mk.II a 8 návštevníků