Model asi dost známý, pořídíl jsem si profipack od edů a pořád uvažoval kterou kamo udělat. Nakonec mi kdesi padly do oka obtisky na target tug a bylo vymalováno. Dneska bych si to už asi rozmyslel, maskování je dost drbačka. Model docela fajn, až na prosklené části. Obě boční okna jsou brutálně prohlá a při opakovaných pokusech o rovnání jsem jedno zničil, takže jsem ho musel dělat znovu. V tu chvíli měl Lysander fakt namále. Zadní překryt je koncipován pro otevřenou pozici, ale vzhledem k jeho síle to vypadá otřesně, tak jsem ho upravil a zavřel. Nový jsem udělal výfuk, protože tuhle verzi stavebnice neobsahuje. Na oživení vitríny tenhle model fajn, ale půjde někam dozadu a jsem rád že ho mám z krku .
Přílohy
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Díky . Těch target tugů je calá řada, namátkou Mosquito, Beaufighter, Tempest, Firefly. Asi by to byla docela zajímavá zbírka, ale jeden kousek mi myslím stačí.
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Díky všem, tak doufám že jsem někoho z vás navnadil, kolegové a nějaký Tempest, Mosquito nebo Beaufighter se tu časem objeví . To maskování vál ale fakt nepřeju .