Provařený letoun německého pilota Pappy Gáje Štafla . Je to moje šestá Dora (druhá v 1/48) a k téhle kamo jsem se dostal až teď, protože vždycky se někde vynořilo něco lepšího. Asi k tomu není moc co napsat. Model známý, podklady jsem nějak nestudoval. Barvy Gunze C.
Přílohy
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
No po přechodu na 1/48 jsem se rozhodl si rozšířit obzory . Je tolik nádherných letadel a modelů a byla by škoda se vázat jen na Luftwaffe. Určitě jsem na ni ale nezanevřel, na stole mám BF-110C . Jinak ale nevím co koupit dřív, těch parádních modelů co bych chtěl mít ve vitríně je nějak moc .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Díky moc . Musím říct že jsem tomu modelu přišel na chuť. S D9 jsem se trochu trápil, ale když už člověk ví co a jak, docela to odsejpá. V kitníku čeká ještě D13, ale ta si tam ještě nějakou dobu poleží.