Ps : A nech si toho mistra.

Sent from my iPhone using Tapatalk
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77 píše:To máš pravdu. Je třeba informovat. Teď do Žamberka jsem to nedal záměrně. Článek už byl dost dlouhý na čtení a prodlužovat ho jsem už nechtěl. Ale určitě se takhle informace v některých dvou ještě stavajících článcích objeví. Spíše si myslím že až na konci s konečnou vybranou častkou a fotkou stavebnic co se vybrali.
Ps : A nech si toho mistra.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
jordan04 píše:Když to už nešlo nereagovat už toho je moc
Petu76 píše:Soutěže pro mne nějak ztratili své kouzlo, asi vyhoření. Jsou pro mne dost předvídatelné, ocenění na menších soutěžích v Cupu 0% (dopředu šance tak 1% na zisk ocenění), na menších soutěžích mimo Cup 100% (předpoklad 50/50%), na velkých soutěžích v Cupu 100% (předpoklad 50/50%). Je to divný, no je to tak. Ten starší pán mi v Š. radil dobře, jet raději 1.12. na druhý konec republiky - do Hradiště. "No je to dálka a ta dráha taky není zadarmo....". A jo, i ten Žamberk stál za to, no zklamání zákonitě muselo být.
Určitě Vás rád uvidím a zatleskám vítězům a účastníkům na Panterech, při ukončení ročníku 2018 (pokud bude tam). Snad se dočkáme i plaketky i pro účastníky(no bylo by to fajn), když pohárek nebude určitě....
Přeju good luck v HK a PCE, určitě tam dorazím, až se bude čím pochlubit.[/i]
Elvis034 píše:... a přesto jsme schopni se někde na výstavě/soutěži sjet potkat a pokecat. To je podle mýho názoru víc, než případně vyhraná cena ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků