Dnes si dovolím představit další model od Rozárky, tentokrát ( pro ni ) v nezvyklém měřítku 1/72 od firmy Airfix. Stavba je čistě z krabičky a trvala cca 3 týdny. Nejvíc času jí zabralo leštění povrchu pod barvu. Použité barvy Gunze a Alclad II stříknuté na plast bez použití surfu. Pokud vím, tak tmelila pouze přechod křídla do trupu ve spodní části.
Díky moc! Mimo občasných rad a dozoru nemám nejmenší podíl na stavbě. Popravdě řečeno, kéž bych to tak uměl jako ona. Já jsem v současné době "skoro" nelepič, mám nějakou krizi. Jen jsem se nechal vyhecovat k dvojboji ve 144 proti Rozárce. Snad si neudělám ostudu.
Fajnovej kovák! Ta holka nás za chvíli strčí do kapsy.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Děkujeme za komentáře! Rozhodně do kategorie - kováka nedal dospělý- patřím JÁ, takže, když se to vezme kolem a kolem, tak mně už strčila do kapsy. Dneska ještě dodělá Mc 202, tak při nejbližší příležitosti dám fotky.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Tak TO je NEJ model, co jsem od Rozárky viděl, toto bych já nikdy nedal! Klaním se
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.