PantherG píše:Tak jsem začal s Hašlerkovou pětistovkou.... první nástřel. Zatím se mě to tak nějak jeví dost syrové. Každopádně prubnu víc než jedno schéma.
I když mě napadlo spíš použít kravku. Že by mohla na akcích shazovat bonbony na padáčcích jako ...![]()
Já vím, pětistovka má závěsníky tak by to šlo taky ale..... no uvidíme![]()
![]()
PantherG píše:Radegast byl zakázkovaný na P-39 .... někde ho mám před dokončením.... problém všech.... no dobře, tak většiny "pivních značek" ..... je jako základní barva zelená.... a to se pak blbě odlišuje. Stačí se podívat na "Starobrno", co jsem načmáral... tam jsem se snažil aby to vyznělo jako "pivo s pěnou".... základ značky je taky zelená![]()
A slivovica? A kerú pálenicu? Věčina ích žádnů značku nemá....![]()
![]()
PantherG píše:Radegast byl zakázkovaný na P-39 .... někde ho mám před dokončením.... problém všech.... no dobře, tak většiny "pivních značek" ..... je jako základní barva zelená.... a to se pak blbě odlišuje. Stačí se podívat na "Starobrno", co jsem načmáral... tam jsem se snažil aby to vyznělo jako "pivo s pěnou".... základ značky je taky zelená![]()
PantherG píše:A slivovica? A kerú pálenicu? Věčina ích žádnů značku nemá....![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků