Další kousky do sbírky. Teta od Italerky není sice nic moc na stavbu, ale když se nakonec hodí do pořádné kamufláže, nevypadá zle. Jediný problém, který nastal, byly obtisky. Použil jsem sice agama vodičky, obtisky se krásně vpily do vlnitého plechu, ale po nalakování se někde opět srovnaly. Dostal jsem radu jak se s tím vypořádat, tak to vyzkouším a pokud to dopadne dobře, podělím se o poznatky. Bfko je prostě klasika od Eduardu...
mooooc pekná teta kamufláž je super, problém s obtiskami poznám (v civilnej verzii je to ešte horšie...) Ale na tvojom modeli to ani nejak nevidím BFko síce nepatrí medzi mojich oblúbencov, ale model je zato slušný a pohľadný. Krásna dvojka
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Bobanski píše:Krásné kousky. Teta mě taky čeká, přemýšlím, jak patinovat ten vlnitý plech. Wash/drybrush? Jak jsi patinoval ty?
Já použil kombinaci wash a drybrush "šminkama" od Tamiye. Wash nedělat moc tmavý, jen tak akorát na zvýraznění žlábků. A nějaký ten flek zesvětleným odstínem kamufláže se taky neztratí.