takže jsem se pustil do posledního článku vývojové větve Land Roverů..do Defendera 300 TDi ve verzi hardtop.stavebnice trumpety je po zkušenostech se stařičkou Italerkou minimálně o nekolik levelů výše.Je to krásná slepovačka a zatím naprosto pohodová stavba bez nutnosti jakýkoliv úprav..vše úžasně detailní(jen dílů samotného motoru je víc než dílů na celé auto od Italerky).Musím jen upravit boudu..budu dělat verzi s okny..dál budu předělávat pravostraný řízení na levostraný..a dál musím odstranit a zatmelit různý armádní doplňky na karoserii a dozadu vyrobit civilní nárazník.finální podoba bude pravděpodobně v bílé..jen asi víc ošumtělý než na přiložené fotce
já tyhle auta taky miluji..ikdyž jen do tý doby než přestali používat klasickou koncepci tuhých náprav a bytelnýho žebřinovýho rámu ..jinak jsem trochu pokročil se stavbou S1..stříknul jsem boudu(ještě musím důkladně upravit těsnění kolem oken a pár jiných drobností)..vždy když to vyfotím a zvětším tak se nestačím divit co je tam prasáren ..jinak ty rejhy na předním blatníku tam jsou záměrně..ve finále bude asi malinko bouchnutej..
tak jsem asi postoupil na další level modelařiny podařilo se mi navrhnout a vytisknout nějaký ty dekály..nic složitýho..jem SPZ-ky a nějaký ty loga,ale mám z toho docela radost..no a už se dám konečně do tý patiny
..tak nějaký malý pokrok na"Defendru"..vyrobil jsem novou boudu na civilního"hardtopa",dál jsem musel upravit dveře na civilní verzi(má stahovací okýnka) a ještě nějaký ty neviditelný drobnosti .no a pustil se do patiny Series II..zatím jsem ještě nepoužil pigmenty...takže jen nějaký filtry pistolí a nějakýty stejkance a škrábance pastelkama a olejovkama...no snad to nějak dopadne
Tvoji práci jsem už komentoval jak osobně tak i tady. Moc dobrá řezničina s pěknými výsledky. Ale co mě zaujalo teď je ta poslední fotka. To jsi ji nějak upravoval pomocí nějakého filtru nebo to prostě jen takhle vzniklo zmačknutím spouště ? Vypada jako trochu original retro ze vzniku doby te kary. Nevim, ale prostě mě zaujala.
Díky za přízeň pánové jinak fotky upravuju všechny..minimálně ořez a velikost...a tady jsem jěště v Zooneru stáhnul živost a sytost barev,protože jsem do všech lampiček dal LED žárovky a trochu bojuju s vyvážením bílé.
tak jen krátce..moc se toho neudálo,ale je tam dost takový tý neviditelný práce..odfrézované a lepty nahrazené různé mřížky,interiér a přepážka předělaná na levostranku a nastříkaný rám a motor v základu..no a asi začnu barvit interiér
tak zas nějaký ten malí pokrok na Defíkovi...mám komplet interiér(ještě dodělám poutací pásy a dám tomu nějakou decentní patinu) dál jsem zasklil a nabarvil boudu a hlavně jsem musel nějak vyrobit ty plechový kryty světel,který armádní Wolf postrádá..no snad se to nějak povedlo ..na asi začnu pomalu kompletovat a barvit