Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Skupinové a tématické stavby ‹ Hurá na škatule!
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Hurá na škatule!

Odeslat odpověď
Příspěvků: 142 • Stránka 6 z 10 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
  • Odpovědět s citací

Re: Hurá na škatule!

Příspěvekod Elvis034 » 02 pro 2018, 18:29

Je moc dobře, že se zapojí tolik lidí. Já se připojím taky, ale začnu asi až dokončím Porsche 917. Budu stavět Lamborghini Gallardo SE 1/24 od tuším Fujimi. Bude to opravdu jen krabička.
Měl bych teď rozestavěný tři modely (krom 917-tky stavim ještě Velorex od Eduardu, co byl jeko darek předloni na E-dayi) a to by už bylo moc. Ale jinak do tohohle projektu určitě jdu.
V běhu:
Experiment

Hotovo:
Ferrari 250 Testarossa, 360, 360 Spider, California, 488 spider; Lotus 79, 25, 49, 49B; Mclaren MP 4/4, Porsche 917 K, Velorexy Rothmans, JPS, Scarabeus, Marlboro, Mercedes W 125, Lamborghini Gallardo SE, Aventador roadster, Beanovo Mini,
Elvis034

• Odpovědět s citací

Příspěvekod chevy » 02 pro 2018, 19:43

Tak uvažuju, že bych udělal chromovanýho Velorexe, jako náhradu za ukradenýho. Taky čistěj pytlík. :)
KPM Prosek Panthers
chevy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hummer » 03 pro 2018, 08:12

Co by jste říkali na stavbu modelu, který už jsem začal? Mám slepenou karoserii a nastříkanou barvou a slepený základ motoru. Model chci postavit čistě z krabičky, bez úprav, jde o Jaguar XJ-S od Hasegawy.
Roman "Hummer" Šlajer, Plzeň
Hummer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JoseFxx » 03 pro 2018, 08:24

Do kdy má být model postaven?
JoseFxx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Kuku » 03 pro 2018, 09:49

Elvis034 píše:Je moc dobře, že se zapojí tolik lidí. Já se připojím taky, ale začnu asi až dokončím Porsche 917. Budu stavět Lamborghini Gallardo SE 1/24 od tuším Fujimi. Bude to opravdu jen krabička.
Měl bych teď rozestavěný tři modely (krom 917-tky stavim ještě Velorex od Eduardu, co byl jeko darek předloni na E-dayi) a to by už bylo moc. Ale jinak do tohohle projektu určitě jdu.
ˇ

Budeme radi... :wink:

chevy píše:Tak uvažuju, že bych udělal chromovanýho Velorexe, jako náhradu za ukradenýho. Taky čistěj pytlík. :)

Tak Chevy a teraz sme sa všetci dozvedeli, že máš v čistom pytlíku Velorexa... :-D Ale vážne, prečo nie, radi zhliadneme... ;-I

Hummer píše:Co by jste říkali na stavbu modelu, který už jsem začal? Mám slepenou karoserii a nastříkanou barvou a slepený základ motoru. Model chci postavit čistě z krabičky, bez úprav, jde o Jaguar XJ-S od Hasegawy.

Ak krabička tak predsa sem do škatúľ...A tvár sa, že si začal v sobotu. Nebol daný začiatok a ani koniec. Krabičiek a pytlíkov môže byť kľudne viac.

JoseFxx píše:Do kdy má být model postaven?

Čauko, termín nie je daný. Každý podľa chuti a svojich časových možností. Na navodenie stresu máme pradsa iné zdroje.
Kuku

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbuf1 » 03 pro 2018, 09:55

Hummer píše:Co by jste říkali na stavbu modelu, který už jsem začal? Mám slepenou karoserii a nastříkanou barvou a slepený základ motoru. Model chci postavit čistě z krabičky, bez úprav, jde o Jaguar XJ-S od Hasegawy.

No nevím ,co by říkali ostatní ,ale já mám v plánu úplně stejný model :lol: .Jen jsem až do zítřka mimo dílnu a tudíž jsem ho nestihl vyfotit. Ale to není nic proti ničemu (:) ,budou tady dva a já se můžu přiučit. Tak zítra....
zbuf1

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JoseFxx » 03 pro 2018, 10:40

OK tak to se přidám. Ale bude to teda ultradlouhá stavba.
JoseFxx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rex76 » 03 pro 2018, 11:06

Takže bez dlhých zbytočných rečí sa zapájam do tejto skupinovky aj ja s jedným relatívne starším modelom od Revellu. Bude to tradičná malá "efjednotka" - Renault R23. Termín dokončenia si nedávam žiadny, bude to len taká "bokovka" popri mojich aktuálne rozpracovaných modeloch...

Takže "Hurá na škatule!" ;-)

r23_20181203_zm01.jpg

Dokončené:
Red Bull Racing RB8
Rex76

• Odpovědět s citací

Příspěvekod hej-hou » 03 pro 2018, 21:29

Tohle téma se mi docela zalíbilo, rád bych také konečně něco postavil a dodělal, aniž bych si u toho navymýšlel hromadu věcí okolo. Snad by mě to dokopalo něco dodělat v rozumném čase a aby něco pěkného přibylo do vitríny. Pokud jsem dobře pochopil pravidla, je možno použít lepty na pasy a případně jiné dekálové zbarvení modelu. Snad nebude vadit, že se přidám, ale dříve než na Vánoce asi nezačnu, ale třeba se model povede i přes Vánoce postavit (budeme 14 dní doma). Jen takový nápad, ale třeba myšlenka pro Hanze, udělat z toho, pokud se to více chytne, takovou podkategorii k GT Cupu 2019 :idea:
Nesnáším sluníčka (_!_)
hej-hou

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.77 » 03 pro 2018, 23:44

A víš že mě to už napadlo. Prostě kategorie “Škatule”. ;-)

Mě se na tomhle vláknu strašně líbí jak se toho chytnul snad úplně každý. ;-)
Na princip to Kuku vymyslel fikaně. Jednoduchá, rychlá stavba. To chytne asi každého. Protože si řekne to bude hned. Ale ubraň se tam něco nedát ! To je věc horší. Proto jsem ja volil výběr takový abych nad touto myšlenkou nemusel přemýšlet, protože se už znám. :-)
Jsem zvědav kolik se třeba za rok sejde hotových “Škatuláků”. :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Šuma » 04 pro 2018, 10:22

Vladimír Šuma píše:tak mám tu doma jeden Revell, jen ty dekály jsou už úplně mrtvý :-(

tak BMW nakonec čeká jiný osud a opustí mne... teď musím vybrat jiný vhodný model (né že by nebylo z čeho) :grin:
Vladimír "Šumák" Šuma
KPM Kaznějov
Vladimír Šuma

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Kuku » 04 pro 2018, 11:09

Vladimír Šuma píše:
Vladimír Šuma píše:tak mám tu doma jeden Revell, jen ty dekály jsou už úplně mrtvý :-(

tak BMW nakonec čeká jiný osud a opustí mne... teď musím vybrat jiný vhodný model (né že by nebylo z čeho) :grin:

:) Keď si sem dal obrázok krabičky tak som si myslel, že ťa niekto osloví. Vzácny model.
Kuku

• Odpovědět s citací

Příspěvekod hej-hou » 04 pro 2018, 13:26

Hanz.77 píše:A víš že mě to už napadlo. Prostě kategorie “Škatule”. ;-)

Mě se na tomhle vláknu strašně líbí jak se toho chytnul snad úplně každý. ;-)
Na princip to Kuku vymyslel fikaně. Jednoduchá, rychlá stavba. To chytne asi každého. Protože si řekne to bude hned. Ale ubraň se tam něco nedát ! To je věc horší. Proto jsem ja volil výběr takový abych nad touto myšlenkou nemusel přemýšlet, protože se už znám. :-)
Jsem zvědav kolik se třeba za rok sejde hotových “Škatuláků”. :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Myslím, že by to bylo zajímavé zpestření a další auta na stolech při soutěžích a zase by se auto-moto sekce mohla posunout dále.

Ještě takový dotázek k pravidlům, i když zde už to asi bude mimo...jde použít krabičku s krabičkou? Myšleno stavebnice jako taková a k tomu transkit? V postatě by se jednalo o obsah dvou krabiček. Jednalo by se o Fabii S2000 a k tomu rezinový předek a dekály. Nic víc, nic mín...leptíky jsou v krabici základní stavebnice
Nesnáším sluníčka (_!_)
hej-hou

• Odpovědět s citací

Příspěvekod F_F_F » 04 pro 2018, 15:03

Hanz.77 píše:...Mě se na tomhle vláknu strašně líbí jak se toho chytnul snad úplně každý...

To tedy... jsem zvědavý, kolik lidí to opravdu postaví. Tipnul bych si tak 3-4... a největší chyba je termín "nekonečno".
Když je to "jen škatule", tak by termín měl být daný... třeba 2 měsíce, aby to nebyl sprint, ale opravdu oddechovka.
Pouze můj názor, jako současného nelepiče. :lol:

hej-hou píše:...jde použít krabičku s krabičkou? Myšleno stavebnice jako taková a k tomu transkit?...

Myslím, že to už by nebyla jen "krabička"...
F_F_F

• Odpovědět s citací

Příspěvekod hej-hou » 04 pro 2018, 15:24

Myslel jsem si, že mi to neprojde, ale mám vymyšlené i jiné varianty, čistě jako krabičku.
Nesnáším sluníčka (_!_)
hej-hou

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 142 • Stránka 6 z 10 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Zpět na Hurá na škatule!