pán Šulc keďže tridvojkových Emilov stále ponúkate neuvažujete o znovu vydaní vypredaných brassinových doplnkoch ?
https://www.eduard.com/store/Eduard/Big ... -1-32.html
Lubomír Kerék píše:pán Šulc keďže tridvojkových Emilov stále ponúkate neuvažujete o znovu vydaní vypredaných brassinových doplnkoch ?
https://www.eduard.com/store/Eduard/Big ... -1-32.html
buresv píše:Tak nějak delší dobu sleduji tohle vlákno a došel jsem k názoru, že pokud tu někdo brečí nad dírkami v křídlech Tempestu, nebo v kolečkách Messerschmittu a neumí si s tím poradit, není u mě modelář, ale jenom rejpal a potížista a tudíž tu nemá co dělat. Naopak chválím konstruktivní nápady a věcnou diskuzi opravdových modelářů a nejvíc vstřícný a sebekritický přístup Eduardu v zastoupení pana Šulce.
jenda58 píše:buresv píše:Tak nějak delší dobu sleduji tohle vlákno a došel jsem k názoru, že pokud tu někdo brečí nad dírkami v křídlech Tempestu, nebo v kolečkách Messerschmittu a neumí si s tím poradit, není u mě modelář, ale jenom rejpal a potížista a tudíž tu nemá co dělat. Naopak chválím konstruktivní nápady a věcnou diskuzi opravdových modelářů a nejvíc vstřícný a sebekritický přístup Eduardu v zastoupení pana Šulce.
Takže ti "neopravdoví modeláři" nesmí diskutovat? Co když diskutují právě proto, aby se něco dozvěděli? Třeba ty " konstruktivní nápady"?
Ty Tempestí dírky je spíše debata zda ano či ne. Ty Mesršmití dírky byly zjevně zmetek od výrobce, jak přiznal i p.Šulc (vypadlé kolíčky ve formě).
A vážně, kolik "opravdových modelářů" by asi uživilo Eduarda? Myslím, že kdyby závisel jen na nich, tak by zkrachoval.
Wolwe píše:Potíž je v tom, že tady se o "dírkách" v křídle začalo mluvit aniž by si kdokoli z oněch diskutujících ověřil, jestli na tom křídle opravdu nebyly.. A ejhle, stačilo si pogooglit pár fotek a zjistilo by se, že byly.. Takže bych doporučil, aby než někdo začne poukazovat na "zjevnou konstrukční vadu modelu", tak nejrpve trošku pohledal, jak se věci měly ve skutečnosti.. To samé platí o kauze "čelní štítek".. tisíc stránek o tom, jak je to strašný a jak to Eduardi mají špatně.. a nakonec se ukáže, že je jen potřeba zapojit to mezi ušima a správně sesadit díly k sobě... Občas se sem chodím jen zasmát, jakou hloupost tu zase kdo bude vytahovat...
Atlis píše:...či o otvoroch na zámky, ktoré sa zdajú byť rozmerov 1/32 na modeli 1/48...
reserve_22 píše:Sa tu ohanas tmelenim za 20 sekund.Tak si to zatmel a vrtakom spravneho priemeru zahlb a uz nerob z toho neprekonatelnu aferu
buresv píše:..., nebo provedení modelu neodpovídá předloze,...
Wolwe píše:Potíž je v tom, že tady se o "dírkách" v křídle začalo mluvit aniž by si kdokoli z oněch diskutujících ověřil, jestli na tom křídle opravdu nebyly.. A ejhle, stačilo si pogooglit pár fotek a zjistilo by se, že byly...
Uživatelé procházející toto fórum: bruco, Flipper, Google [Bot] a 17 návštevníků