Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Závodní a osobní automobily ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

GT CUP 2018

Odeslat odpověď
Příspěvků: 439 • Stránka 23 z 30 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 30
  • Odpovědět s citací

Re: GT-CUP 2018

Příspěvekod Rolfi » 25 lis 2018, 20:05

Milan_PN píše:Je to zvláštny pocit, vybrať sa na stretnutie s modelármi, v podstate cudzími ľuďmi. Ktorých poznáte len s komentárov na modelfóre... :-k
A napriek tomu sa tam cítiť, ako medzi svojimi dlhoročnými priateľmi. Je to skvelá partia skvelých modelárov. =D>

Bol to perfektný deň. Ďakujem za pomoc všetkým pri zdolávaní schodov. Najmä Kuku, Zoltán, Rolfi sa zapotili... :oops:
Špeciálne ďakujem Tebe, Rolfi. Bolo mi veľkým potešením spoznať Ťa osobne! [-o<

No nejvíc se asi zapotil Luboš :) Když jsem viděl, jak měl to triko propocený....o to víc obdivuju Tvoji práci na modelech a hlavně jak zvládáš ten pekelnej skládací stroj :)
jak bojuješ se životem, s každodenní nástrahou byť by to byl jen jediný schod...
Bylo to velké, spousta lidí, vedro a vydýchaný vzduch... A přesto to bylo fajn, bylo mi velkým potěšením se setkat a pocity mám podobné, jako by jsme se znali roky :)
Je to jen zábava....
Rolfi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Elvis034 » 25 lis 2018, 22:50

Taky se podělím o svoje dojmy z Plastikové zimy. Musím říct, že pokud to bude jen trošku možné, tak příští rok mě v Bratislavě uvidíte znovu. Odjížděl jsem z Bratislavy s tak pozitivními pocity, jako z málokteré výstavy. Ty pocity byly způsobeny jednak úrovní vystavených modelů (a to řeknu rovnou, že by bylo velmi nespravedlivý, kdybych nějakou cenu vyhrál, protože ostatní vystavený modely byly opravdu lepší, než moje) a pak (a to především) především lidmi, který jsem tady potkal. Byli tady jednak nějací staří známí (Rolfi, Hanz) a jednak lidi, který jsem viděl poprvý v životě a jsem moc rád, že jsem se s váma (Kuku, Milan, Rex, Karci....) mohl potkat a pokecat.

Potkal jsem zde perfektní přátelské lidi, se kterýma snad není možný si nerozumět. Navíc ocenění, kterýho se mi dostalo (a kterýho si moc vážím a těší mě snad ještě víc, než případná cena) od Kuku a Milana.... Chlapi díky moc za vaše slova, je moc příjemný něco takovýho slyšet od takových modelářů. Vaši práci tady sleduju a kolikrát ani nenacházím slov. Je to fakt paráda, co tady předvádíte.
Nedá mi to ale, abych nezmínil Milana. Bylo mi ctí Tě poznat osobně a musím říct, že jsi pro mě velkou inspirací a potom, co jsem Tě poznal osobně, tak ještě víc obdivuju Tvoji práci na modelech.
Kuku, jsi neskutečně pozitivní člověk, kterej díky tomu krásně jemně vemlouvavýmu hlasu, kterej máš, dokáže tu pozitivní energii přelít i na ostatní. To je velmi cenná vlastnost. Stejně, jako u Milana, bylo mi ctí Tě poznat osobně.
Rexi. Jsem moc rád, že jsem tě poznal osobně. I když jsme možná spolu nepokecali tak dlouho, stejně můžu říct, že se mi s Tebou hodně dobře povídalo (ostatně stejně, jako v případě ostatních).

Kdybych měl celkově shrnout výstavu a moje pocity z ní, tak řeknu/napíšu, že jsem viděl a zažil perfektní výstavu s vysokou úrovní modelů v příjemným prostředí a při té příležitosti pokecal s perfektníma lidma. Díky a jsem rád, že mezi tyto lidi mohu počítat i svoji maličkost. Gratuluju touto formou všem oceněným a rád vás kdykoliv uvidím znova.
V běhu:
Experiment

Hotovo:
Ferrari 250 Testarossa, 360, 360 Spider, California, 488 spider; Lotus 79, 25, 49, 49B; Mclaren MP 4/4, Porsche 917 K, Velorexy Rothmans, JPS, Scarabeus, Marlboro, Mercedes W 125, Lamborghini Gallardo SE, Aventador roadster, Beanovo Mini,
Elvis034

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Kuku » 26 lis 2018, 07:48

Aj keď trošku neskôr, rád by som sa všetkým s ktorými som strávil aspoň chvíľku poďakoval za skvelý deň. Nebudem radšej menovať nikoho, aby som na niekoho nezabudol. Nové tváre, už známi kamaráti...proste to bol úžasný deň a už teraz sa teším na budúci rok v BA... Ďakujem!!! [-o<
Kuku

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Karci83 » 26 lis 2018, 13:15

Za mna veľmi vydarená akcia. Stretol kopec ľudí (len keby si človek nasiel na každého viac času :( ), modelov bolo za posledné 4 roky čo tam chodím rapídne viac čo ma nesmierne potešilo a ich kvalita na vysokej úrovni. Som rad že som pokecal s každým kým sa dalo, potešila ma navsetva Milanka a správa že je opäť pri modelárskej chuti. Tak snáď sa čoskoro vidíme na dalších súťažiach (:)
Karci83

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zoltan » 26 lis 2018, 19:12

Dúfam, že sem to pasuje.
Niečo málo som nafotil :) na plastikovej zime, sú tu aj študentské modely.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 57&type=3Y
Je mi ľúto, že v sekciách, kde zverejňujú výstavy, akoby zabudli na autá (sú tam stále: technika, lietadlá, dioramy...), viem ostatné je kvantum, ale na PZ bolo nás habadej.
Teším sa na Vás v sekciách - rozostavané a v galérce :-)˜
ifz
Model-Art Vinica, 2020 : http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=941&t=115032
skuoinka: F599 GTO Nero Cavalli
Rozrobené: McLaren MP 4/6, Ferrari Italia LW
Zoltan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.77 » 26 lis 2018, 19:17

Zoli všechny nafocené auta by měli být součástí článku GT CUP Plastiková Zima 2018. Teprve to píši. Díky za pochopení a strpení. ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petu76 » 28 lis 2018, 20:13

Po dohodě s Hanzem slavím velký návrat do Cupu, mrazíkovo video si pusťte pozpátku :D. Jestli je to dobrá zpráva nebo špatná, to je asi jedno. No je to tak.
Pro určité zájmové skupiny, bude tam TO CAMARO. Asi opět jako jediný, dokud dekon to svoje konečně nedokončí.
Na služebku letím až v pondělí, tak Žamberk stíhám. Těším se na nový prostory, Workshopy kolegů z Cupu, atd....

https://youtu.be/U5L7uZOoVwo
Petu76

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vrugeova » 28 lis 2018, 20:18

No, to asi teda nevyhraju, ale móóc se na něj těším naživo :foto:
vrugeova

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vrugeova » 28 lis 2018, 20:21

V 81 jsme tam s kamarádem byli na celý víkend. Byla to tenkrát velká jízda se soud..hy s NDR :#) :grin:
vrugeova

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rolfi » 28 lis 2018, 22:07

Petu76 píše:Po dohodě s Hanzem slavím velký návrat do Cupu, mrazíkovo video si pusťte pozpátku :D. Jestli je to dobrá zpráva nebo špatná, to je asi jedno. No je to tak.
Pro určité zájmové skupiny, bude tam TO CAMARO. Asi opět jako jediný, dokud dekon to svoje konečně nedokončí.
Na služebku letím až v pondělí, tak Žamberk stíhám. Těším se na nový prostory, Workshopy kolegů z Cupu, atd....

Kámo sorry...to už pozpátku nic nezachrání.... budiš to zkušeností a ponaučením... :) Držím pěsti v dalších soutěžích :)
Je to jen zábava....
Rolfi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petu76 » 28 lis 2018, 22:12

Rolfi píše:
Petu76 píše:Po dohodě s Hanzem slavím velký návrat do Cupu, mrazíkovo video si pusťte pozpátku :D. Jestli je to dobrá zpráva nebo špatná, to je asi jedno. No je to tak.

Kámo sorry...to už pozpátku nic nezachrání.... budiš to zkušeností a ponaučením... :) Držím pěsti v dalších soutěžích :)

Kámo, to nemá zachraňovat, ale pobavit :D. Pro mne první ročník, sběr zkušeností, s plusy a mínusy. Taky držím pěsti v dalších soutěžích a příští ročníky pohodové ;-I .
Petu76

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petu76 » 28 lis 2018, 22:18

vrugeova píše:V 81 jsme tam s kamarádem byli na celý víkend. Byla to tenkrát velká jízda se soud..hy s NDR :#) :grin:

To musel být víkend :cool: .
Petu76

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.77 » 28 lis 2018, 22:24

Upřímně říkám, že jsem rád že GT CUP 2018 dojedeme všichni a na pohodu. ;-)
Každý z nás si z toho něco vzal a něco mu to dalo. Takže pojdme to dotáhnout do zdárného konce.
A tak El Prezidento těš se ! V Žamberku jsme v plné parádě !

Sent from my iPhone using Tapatalk
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod chevy » 28 lis 2018, 23:40

Beze mě :(
KPM Prosek Panthers
chevy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pard » 29 lis 2018, 00:13

Teda pánové chvilku jsem tady nebyl a co se tady děje , samá pozitiva =D> Už se na vás chystáme [-o<
Pard

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 439 • Stránka 23 z 30 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 30

Zpět na Diskuse