Hele, Ty chceš, abych měl modelářský deprese, že? Ne, teď vážně, je to fakt supr, co tady předvádíš. Opravdu prvotřídní práce (ostatně, jako vždycky od Tebe). Takhle bych to nedal ani za 200 let.
Díkes! Hanzi, jak jsme se bavili, možná v hradci, případně až u nás. Lubo, bazi mě trochu nakopnul,pravda, nicméně na fotkách je několikatýdenní postup. Karbonu se neboj, jsou to jen dekály. Modelář tvého formátu to zmákne levou zadní Víťo, možná jo, při nejhorším o měsíc později u nás, aspoň ještě něco stihnu Suri, na opisování toho tu moc není Elvisi, až postavíš tolik modelů, co já, tak budeš taky někde jinde, uvidíš.
Ještě jednou díkes Tak dneska jsem zase trochu pokročil. Zalakoval jsem karbony na podlaze a vnitřku monokoku, kterej jsem mohl dovybarvit. Až se k tomu dostanu příště, budu moct začít s kompletací. Na to se těším
Díkes! Tak zas pár fotek ze stolu. Secvaknul jsem monokok, zatmelil, přebrousil a překarbonoval spoj mezi dílem monokoku a dílem intoše a podlahy. Jenže před tím jsem musel vlepit motor, kterej bych tam jinak už nedostal. Jakmile zalakuju karbonový záplaty přes zatmelený spoje, budu moct začít strojit buggynu součástkama a detailama. Na to se těším