Další přírůstek do sbírky ČS letadel v podání Rozárky. Jedná se o její první resinovou stavebnici, jejíž stavbu zvládla naprosto v pohodě ( na rozdíl ode mne, já se jich furt bojím ). Barveno stříkací pistolí Triplex, barvy syntetické Revell, odstíny míchané od oka, masky domácí výroba z pásky Kabuki. Doba stavby : od E-Day do včerejších 22.00 hod.
Připojím se k Tchertovi: Nic, jen Ovšem otec tu minule žádal i kritiku, tak snad jen ta okrová barva je moc žlutá a světlá, nebo ne?
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Já bych ty odstíny vůbec neřešil, nevím kde čerpat spolehlivou informaci a zbarvení ale když mrknu tady: https://www.google.com/search?q=AVIA+B- ... 25#imgrc=_ , tak každý obrázek ukazuje něco jiného a z černobílých dokumentů nepoznám nic ...prcek je to prostě pěkně barevný a to se mi líbí , malá kritika jen na ostrost fotek jinak
Děkujeme pánové modeláři! ostrost fotek padá na mojí hlavu Jestli jsou odstíny správné, fakt netuším já osobně bych trošku utlumil kontrast. Ale kecejte do toho mladé modelářce, že. K vidění bude na Jihočeském Kaprovi 1.12. v Č. Budějovicích.
Supééér! Neverííím!! Rozárka? 9 rokov? ...a 22.00 hod., sociálky sa nebojíš? Ja to doma po hlavných správach nabijem natvrdo do postelí čím mám po ruke. Ešteže nežijeme v Nórsku Zdravím šikovnicu. A dúfam, že aj moji krpci sa chytia
Přišel jsem, viděl jsem a... ...žasl jsem. Ve skutečnosti je ta Ávie ještě úžasnější, než na fotkách (to není nic proti otci, ale konstatování holého faktu).
A ten roztomilej tygří Delfínek, který byl na Kaprovi spolu s Ávkou...