Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Motorky ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

SKUPINOVKA - Yamaha M1

In-progress builds
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: SKUPINOVKA - Yamaha M1

Příspěvekod Charon » 30 říj 2018, 20:17

Najdi fotky a nastuduj - je jich i tady ve walkaroundu par a min dve ve stavbach taky. Ale logicky je prece kravina strikat na stribrnou a dekaly perlet!!!! Dyt bys prisel o barvy dekalu a stribnou bys totalne zmenil na neco jinyho.

Vsak to mam i ve stavbe m1 08 a 09. Kde je estorilka. Tam sice nebyla k dispozici primo stavebnice na estoril, ale postup je stejnej (dekaly st27 a nicolecron s tamiya detailama ktery sly pouzit na estoril)

Dej bud bilou perlet nebo bilou a na ni perlet zvlast. Pak stribrna, dekaly a kryci lak
Charon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.Ch » 31 říj 2018, 15:28

díky za info,fotek jsem viděl dost,ale poznat to s toho není,...ale stříbrná je nastříkaná...tak přes to hodím jen perleť a pak dekály a pak normální lak...
Hanz.Ch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Charon » 31 říj 2018, 20:07

Dej bilou na ni perlet nebo bilou perletovou primo. Masky pak strikni stribrnou pak dekaly a kryci cirej lak. Tak je to spravne.
Charon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod F_F_F » 01 lis 2018, 07:24

Charon píše:...Tak je to spravne...

Tak to má být... :lol:
F_F_F

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Charon » 08 lis 2018, 21:36

dekaly komplet. par malejch oprav a jdem na lak
Přílohy
20181108_213505.png
Charon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Charon » 15 lis 2018, 15:36

Mame po laku. Konec je v nedeli ve 14.00

Ja to stiham. Co zbytek?
Přílohy
20181115_153535.png
Charon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.Ch » 16 lis 2018, 22:32

Jo on je tam nějaký konec...? Tak to bude jen asi tvuj... Já bych to nechal otevřené... Až jak kdo co udělá. A když ne, tak já to určitě nebudu a model si udělám, jak budu chtít já...jak časově, tak co zvládnu... Asi to byla moje první a i poslední skupinovka ... Stejně to v motorkách tady vypadá bledě. Nikdo nic sem nedává... Asi tady mají "ti lepší" jiné nároky a názory, než ti "obyčejní"... A tak ti ostatní sem nic dál už nedávají...Modelforum není jen o "supermodelech"... Ale i o modelech "normálních"... Tak by se to mělo tolerovat, že každý staví, jak staví... A pokud se to nezmění, tak se to tu rozpadne..
Sorry, že jsem se tak rozepsal... Ale musel jsem to tak napsat...
Hanz.Ch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Charon » 17 lis 2018, 11:43

Jj. Je tam konec!!! Chce to je obcas cist zacatek!!!!
Jinak Hanzi ty reci si nech. Nikdo te nenuti prezentovat nebo se tady toho zucastnovat!

Po tom cos vytvoril tu napisu, ze tu koncim a taky ze vymluvy atd ti sere bilej tesak. Forum odpovida tomu co si udelame. Mas na tom podil jako kazdej jinej, tak nemusis brecet. Pokud chces neco zmenit tak necekej a men to sam. Mas to ve svych rukou.
Ono je tezky kdyz ti nekdo napise co zlepsit tak mas jen kybl kecu ze to nejde a kritiku nesneses. Ve vsech stavbach to tak je.
Tohle forum mi dalo hodne a nechtel sem tu koncit, po case jsem se totu snazil rozhejbat. Vzdy sem mel ruzove bryle ze to tu bude ok, ale pokud to takhle vidi vic lidi, tak nemam duvod zde zustavat a cokoli prezentovat.

Ja sem prave dokoncil!! A tim i ukoncil po tomhle breceni svoje ucinkovani zde. Nazdar a mejte se blaze!!
Přílohy
20181117_113346.png
Charon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod peteru » 17 lis 2018, 12:48

Charone, klidek! Nenechas se preci vytocit expertem, ktery ani nevi, jestli ma perletovy lak strikat na barvu nebo az po aplikaci obtisku
peteru

• Odpovědět s citací

Příspěvekod chevy » 17 lis 2018, 16:38

Kdybych měl končit když mě tady někdo nasere, tak už jsem dávno pryč. A když mě někdo nasere, tak ho pošlu do patřičnejch míst a dál to neřeším. Tak to nevzdávej.
KPM Prosek Panthers
chevy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.77 » 17 lis 2018, 16:42

chevy píše:Kdybych měl končit když mě tady někdo nasere, tak už jsem dávno pryč. A když mě někdo nasere, tak ho pošlu do patřičnejch míst a dál to neřeším. Tak to nevzdávej.

Za těch pět let co jsem tu, se pod tohle muzu jenom podepsat.

Sent from my iPhone using Tapatalk
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hanz.Ch » 17 lis 2018, 22:27

Jiříku, ty seš nějakej moc nasiraci... A nemáš důvod, já si tu jen tak napsal, co že se tu poslední dobou děje,... A vůbec tu nebrečím... Prezentují tu to co zvládnu udělat a bohužel to umím jak umím... A budete se divit, spoustu vašich rád sem si vzal k srdci.Ale sami vidíte jak to tu vypadá... Jo a dotaz co a jak já stříkat je přece snad normální, od toho to forum přece je
Hanz.Ch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dale Cooper » 18 lis 2018, 16:25

Přiznám se, že tomu Hansi.Ch. moc nerozumím... Možná mi něco uniklo, nechodím sem pravidelně, ale nechápu to dělení na nějaké skupiny stavěčů..., nerozumněl jsem tomu, ale třeba nečtu všechno... Já sice už nejsem dávno tak motivovaný k tomu, abych dával vše na forum, ale když něco mám, dám to sem... Bohužel, tady u motorek se to nějak umrtvilo, tak Charon přišel s dobrým nápadem vyhlásit zmíněnou skupinovku… Ta měla předem avizovaný termín a pravidla, on to včera připomněl, obvykle to tak u skupinovek bývá... Někdo stihl, někdo nestihl, někomu to zakázali (Já ance, škola má přednost...) a Charon to včera prostě připomněl... Už delší dobu byl ale logicky frustrovaný z toho, že se stejně na vše zapomnělo a po nás, co jsme zbouchali zadání rychle na začátku, ta akce vyšuměla. On to nedělal pro sebe, Yamah si může postavit dvě skříně, ale proto, aby to tu, už po kolikáté, zkusil rozhýbat... Tak, jako třeba Hanz 77 a spol. rozhýbali autíčkáře GTcupem… A jelikož mu to už po xté nevyšlo, jen se stahuje, nemyslím, že je naštvaný, prostě už je jen unavený být hlavním tahounem této sekce... Má svou práci, své soukromí, spoustu možností, jak svůj koníček prezentovat, počítám, že i já s ním budu dále v kontaktu, teď je čistě na něm, jestli někdy sem zase něco dá, nebo nedá, to je demokracie... Ale už asi nebude vymýšlet žádné oživování této sekce, která postupně vyhasíná... A přiznejme si, že bez Charona to bude pokračovat… Ale třeba to žezlo někdo přebere...
Přílohy
46184864_326630201460650_1217074413199949824_n.jpg
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

SKUPINOVKA - Yamaha M1

Příspěvekod Hanz.77 » 18 lis 2018, 20:26

To jsi napsal Dale hezky a výstižně. Sám vím jaký to je něco táhnout. A zaplať pánbůh že kluci kolem aut jsou motivovaní a jdou do toho. Protože bez nich by to prostě nebylo. A když vidím že je to baví a dělají to s radostí, tak pak mě vůbec nemrzí kolik je toho okolo práce a času. Proto se také dokaži vžít teď po tvém komentáři do role Charona který to tu už pokolikáté zkouší nastartovat a výsledek kromě pár lidí rovná se nula. Upřímně je pro mě osobně Charon jedna z ikon zde od motocyklů. Škoda že jeho stavby už neuvidíme publikované, protože z leckterých by se dalo krásně opisovat. Ale na druhou stranu ho chápu. Jak je člověk po několikáté demotivován a už sám ví že to nikam nevede, tak je to prostě v háji. :-(

Sent from my iPhone using Tapatalk
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ivan Šály » 19 lis 2018, 11:04

Škoda, mohol si to dať do galérky tak ako si mal v pláne. Podľa mňa to bol dobrý nápad a rád by som si pozrel výsledok. Ja sa pôjdem hanbiť, že som to nestihol ale určite budem pokračovať, keď ma prepne späť na moto :)
Bohužiaľ asi nie je toľko modelárov, čo by vyslovene lepilo len motorky (ja som tiež viac na lietadlá) a je to vidieť aj po súťažiach (dokonca ponoriek narátaš viac). A preto to tu asi nikdy nebude ako v lietadlách alebo technike. Ale myslím si, že nedávať foto do galérie, by bola škoda. Podľa počtu zobrazení jednotlivých príspevkov, vidno, že sa sem chodia modelári pozerať. Len pekne postavenými modelmi, čo je tu väčšina prezentovaných, môžme motivovať ďalších modelárov na stavbu motoriek.
Ivan Šály

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno