To se odhaluje v lednu, ne?
pknotek píše:petas.cz píše:Kdyby byl bloklý tak je růžový ne?
Růžový bude další měsíc po odblokování, nebo dokud ho modří neodbarví.
Vl.Šulc píše:Pana Škopána někdo zablokoval. Prosím o jeho odblokování. Děkuji!
Vl.Šulc píše:...že výrobní firmy jsou nepřáteli modelářů, snaží se je všelijak ošulit, vytahat z nich prachy a vůbec na modelářích parazitovat, a proto je třeba s nimi tvrdě bojovat.
Petr Martinek píše:To se odhaluje v lednu, ne?
A už se klepou na Brassin a nikde nic o tom, že to udělali schválně aby vytahli další prachy z modelářů......to Vilingra a spol. jebneOlda Homola píše:tak koukám, tady už se kužel opravuje
https://www.britmodeller.com/forums/ind ... -tempest/&
Ppitis píše:Co se tyká toho zda Eduard šuli modely,tak si dovolím svůj názor.
Myslím si že rozhodně ne.
Ještě pro upřesnění,nikomu nestraním s nikým nemám nic společného,jsem jen lepič pro radost a odreagování.
Podle mne je to jasně dáno a myslím že už dlouho.
Chci rychlé postavit model a do vitriny mi to stačí koupím weekend nebo overtrees.
Chci nějaké doplňky koupím profipack
Chci to mít super koupím limitku nebo royall
Chci to mít ultra super dokoupím doplňky.
Tak je to prostě nastaveno,vždyť není tak dávno co k nějaké stavebnici udělal Eduard doplňky a lidi je vynášeli do výšin jak je to super že si vylepší model a nikdo neřešil že si to musí dokoupit.
Nechci v limitce knihu,tak ji prodám a dokoupím kola,jak jednoduché,že?.Vždy se najde někdo kdo chce knihu a nepotřebuje kola.
Další věc,vždyť si ty kola mohu vyrobit sám,jsem přece modelář,ne?.
Pro remcaly že by vše co k modelu vydají mělo být v jednom balení,bych udělal super pack se vším za patřičně navýšenou cenu a kup si to v jednom.Bych byl zvědavý kolik těch remcalu by si to koupilo?.
Za mne Eduard to děla hodně dobře a jsem rád za takového výrobce,mne se jejich modely staví moc dobře,mám doma různé edice,podle to co od toho výsledného modelu čekám,jak ho chci mít detailní.
A kdo si myslí že by to dělal lépe,má přeci dneska každý možnost,ale spousta lidi nemá koule na to rozjet podnikání a raději budou hanit snahu a práci druhých.
Mám s tím spoustu svých zkušenosti,jak to co dělám,dělám špatně a draze,pak vám klidně váš přípravek okopírují nechají vyrobit kamaráda obraběče a ještě se pochlubí jaky jsou pašáci.
Takže já Eduardu![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Racochejl a 51 návštevníků