To že se to tu snažite okecat na situaci nic nemění . Je pravda ,že jste mě sám nikde doposud neoznačil ,ale udělali to Vaši přátelé formou obvinění a urážek rozhodčích a mého mateřského klubu.
K mému motoru a chladiči Rolanda - proč bych otevíral motor když na vaně nic není a k konstrukce letadla to ani nejde . Všechny části vč.lóže jsou dostatečně viditelné.
NA motoru mám mnoho úprav na rozdíl od dobře složeného rez. doplňku .A chladič .Jaký je rozdíl v chladiči který je vestaven do křídla ,ale je z obou stran viditelný? Snad jen ten, že můj chladič je zase z "kelímku" .
S handicapem podvozku vždy počítám a jdu do toho i když s tím posuzováním nesouhlasím .Mám tam vše co tam má být. Kolega opět doplněk ,který pravděpodobně lehce upravil.
Hodnocení je podle Vás jen o tom kolik do modelu narveme peněz nebo i o modelařině ?
4istotu a kvalitu pana Doktora nezpochybňuji jen od ztrácí body tam kde já je doháním. Až bude stavět rovné modely jako například perfektní loňský Baufighter bude opět jednička
Rozhodnutí např. o plně odkrytovaném motoru bylo na něm, odkratoval ale neosadil rovně.
Rozhodnutí o vrácení oceněních myslím vážně . Je to na celkovém posouzení situace na Vás všech a SMČR. Nechci nic co mi podle slov některých nenáleží.
Nic neměním ani na společném setkání v soutěžích s panem Doktorem s ohledem na ochranu pořádajících klubů a rozhodčích.
Raději se budu svojí energii věnovat dětem, modelářské mládeži a rodině.
přeji pěkný den všem
Naposledy upravil Huryta Pavel dne 14 lis 2018, 12:42, celkově upraveno 1
Jsem členem SPL Liberec