Visi sunt oculis insipientum mori , illi autem sunt in pace
Miloslav píše:Tango tady psal, že nikde v kategorii, rozhodčí nezvítězil.
Honza Kopecký píše:Miloslav píše:Tango tady psal, že nikde v kategorii, rozhodčí nezvítězil.
Tango napsal, ze zadny rozhodci nemohl pomoct klubovemu kolegovi v jine kategorii...
onysx píše:Kdyby jste vy všichni kteří brečíte nad úrovní bodování šli do mistráku tak by tihle rozhodčí soutěžit nemuseli
Andy píše:Podle mě to nejlépe napsal Dolin.
Proč pořád má někdo potřebu se s někým srovnávat a soutěžit.
To je to samé jak se furt řeší forma vyhlašování.
Mě by úplně stačilo kdyby jsme si všichni dospělí třeba ve 14.00 zatleskaly.
U modelu lísteček ,,líbí" (někde na Slovensku jsem dostal lísteček páčisa - Bratislava?)
a víc nepotřebuju.
A aby bylo bodování ,,spravedlivé" tak by museli všichni lepit to samé.
Opravdu nejde hodnotit WW I versus moderna.
Tomas 77 píše:Andy a Dolin ,souhlas!!
Já ,jako obyčejný modelář ,bych viděl uplně jiná pravidla....sral bych na nějaky mistrák...na podklady atd.
Nechal bych hodnotit diváky ,návštěvníky...na akcích , je vidět dost kvalitních...nesoutěžních modelu .
Možná by právě tak primitivní pravidla ,přilákalo více zájemcu...ve vystavování .
Jde stejně jen o hračky o nic víc záslužného pro modelářskou komunitu...že zrovna vyhrál ten a ten??? A co jako??
Prostě a jednoduše ,líbí...nelíbí .
Aleš R. píše:Tomas - Ale vždyť to tak je. Líbí- nelíbí funguje a kdo chce, tak na mistrák kaká. Já nerozumím tomu, jak z jedné soutěže vyjde mistr - tedy, jeden diplom takovej doma mám, to byl mistrák i v tom hobby - a taky nerozumím tomu, proč furt šmataj rozhodčí na modely holejma rukama. Letos bylo k vidění, jak rozhodčí s rukavicema zapisuje body a druhý rozhodčí drží holýma rukama model a baví se přes rameno s někým jiným. Tak na to kakám taky a kvůli mě potom musí jít soutěžit rozhodčí.
Aleš R. píše: EDIT - Petr3342 píšeš hrozně rychle, než jsem to nadatloval jsi přede mnou a 2x
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků