Modli se a pracuj, trp kolem sebe voly, nikdy se nerozčiluj, ať přijde kterýkoliv... Bertold Brecht
Martin Černý 'Černoch' píše:Prosadil, nepopírám, a tebe by jako majitele bavilo vidět jak opět Roman. Manipuluje s fakty a podsouvá lidem že ta Alka tak špatně není? Záměrně tím dává důvody k tomu aby se téma zvrhlo. Asi si v tom libuje.
Martin Černý 'Černoch' píše:V tvém případěani nic dokládat nemusím.
Martin Černý 'Černoch' píše:S takovým člověkem na pivo nepůjdu, to by mě akorát zhořklo. Po tom co byl Roman vyhozen z redakce MW za to co udělal jsem se nikdy následným postojem k němu netajil. Takové lidi nemám rád a z pozice majitele bych byl radši kdyby tu nebyl. Nicméně máme demokracii, tak to musím respektovat. Tímto bych naší diskusi z mé strany ukončil, nicméně předpokládám že Roman si ještě přisadí dál aby mě to nandal.
Filip Tomči píše:Já bych řekl, že to když někdo někomu vyhrožuje smrtí nebo co to bylo, tak to ani tak už nesouvisí s modelem, ale s tím čeho ten člověk chtěl docílit. Nejspíše ještě víc přílit olej do ohně a zároveň navodit dojem, že to byl někdo z tzv. obhájců stavebnice a hodit na ně ten nejhorší stín. Pokud můžu mluvit za sebe, tak tohle je fakt humus ten největší. Je vidět jak se komunita na internetu za poslední dva tři roky zradikalizovala. Já nemám problém se s kymkoliv pobavit na internetu a nemám důvod toho člověka nenávidět, když nemá stejný názor. Myslím si svoje a jdu dál. Taky zároveň, když se mi něco nelíbí, tak to napíšu jednou a nedělám na to narážky v každém tématu jako někteří tady. Kamkoliv se člověk na fórum podívá, tak se objevuje Muzikant, AZ/KP nebo sračka, humus, L-159 apod. Muzikant sem nepíše a ani tady nemá téma a stejně ho tady máte. A je to pouze vaše blbost. Pak se nemůžete divit, že se objeví nějaký hajzl, který z toho někde má asi prdel. Je to škoda.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků