Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Všeobecná polemika o modelech letadel všech měřítek a výrobc

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 1139 • Stránka 60 z 76 • 1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 76
  • Odpovědět s citací

Re: Všeobecná polemika o modelech letadel všech měřítek a vý

Příspěvekod Jirka Látal » 10 lis 2018, 17:35

Martine nikde jsem slovo cenzura nepoužil, napsal jsem, že jsi téma promazal a uzamkl (a to nepopíráš, ne?) a opravdu sis v Randalfově témátku trochu "přisadil". Netvrdím, že neoprávněně. Jiní by asi na něho použili jiný slovník se stejným záměrem, ale to už bys asi pro změnu na to jako jeden z majitelů fóra reagoval. A psal jsem svůj příspěvek právě jen jako podivení nad tím, co se v modelřině či aspoň na fórech děje, že k takovým zásahům musí vůbec docházet. Nevisím na fóru celý den, v týdnu to ani není možné, neznám šéfa, který by to toleroval, kouknu se tam jen o pauze nebo, jako právě včera, když někde čekám třeba u doktora. Tak mi po takovém zásahu nemusí být hned zřejmé, co se tam přesně dělo, než k zásahu došlo, jestliže tvoje varování zmizelo zároveň s příspěvky, kvůli kterým vzniklo
Modli se a pracuj, trp kolem sebe voly, nikdy se nerozčiluj, ať přijde kterýkoliv... Bertold Brecht
Jirka Látal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 10 lis 2018, 17:40

Prosadil, nepopírám, a tebe by jako majitele bavilo vidět jak opět Roman. Manipuluje s fakty a podsouvá lidem že ta Alka tak špatně není? Záměrně tím dává důvody k tomu aby se téma zvrhlo. Asi si v tom libuje.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Látal » 10 lis 2018, 17:46

Však nepopírám, že to bylo oprávněně. Jen si nejsem jistý, kdybys na to například z nějakého důvodu neměl čas se kouknout a mezitím mu to tam napsal někdo z běžných členů fóra v podobném duchu jen s použitím jiných slov (přitom pro dotyčného obvyklý slovník), jak bys na to reagoval.
Modli se a pracuj, trp kolem sebe voly, nikdy se nerozčiluj, ať přijde kterýkoliv... Bertold Brecht
Jirka Látal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Randalf » 10 lis 2018, 18:04

Martin Černý 'Černoch' píše:Prosadil, nepopírám, a tebe by jako majitele bavilo vidět jak opět Roman. Manipuluje s fakty a podsouvá lidem že ta Alka tak špatně není? Záměrně tím dává důvody k tomu aby se téma zvrhlo. Asi si v tom libuje.

Co to zase meleš za kraviny?
Nic takového jsem nepsal a to je už podruhé, co dřistáš o manipulaci, ale nic jsi mi zatím nedoložil...
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 10 lis 2018, 18:23

V tvém případěani nic dokládat nemusím.
El Negro
KPM Kaznějov
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Randalf » 10 lis 2018, 18:34

Martin Černý 'Černoch' píše:V tvém případěani nic dokládat nemusím.

No jasně, bo ani nemáš co, srabe... :grin: :grin: :grin:
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 10 lis 2018, 19:24

Tím jsem chtěl říct, že obrázek o tvé serióznosti když píšeš o AZ/KP si asi již každý udělal sám. Jediný co umíš je psát ty tvoje rádoby vtipný a někdy i vulgární odpovědi s úmyslem zesměšnit oponenta. Mě tím nenaštveš ani neurazíš, to by dokázal jen člověk kterého si vážím.
El Negro
KPM Kaznějov
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Randalf » 10 lis 2018, 19:31

Nápodobně :grin: :grin: :grin:
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 10 lis 2018, 19:33

Na víc se nezmůžeš ?
Také si přečti pravidla o použití citací, pokud jsi schopen se podle nějakých pravidel vůbec řídit.
El Negro
KPM Kaznějov
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filip Tomči » 10 lis 2018, 19:34

Kluci, vy by jste si měli někde fakt posedět u piva a vykecat se. Tohle je úplně na nic. 8-)
Filip Tomči

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 10 lis 2018, 19:42

S takovým člověkem na pivo nepůjdu, to by mě akorát zhořklo. Po tom co byl Roman vyhozen z redakce MW za to co udělal jsem se nikdy následným postojem k němu netajil. Takové lidi nemám rád a z pozice majitele bych byl radši kdyby tu nebyl. Nicméně máme demokracii, tak to musím respektovat. Tímto bych naší diskusi z mé strany ukončil, nicméně předpokládám že Roman si ještě přisadí dál aby mě to nandal.
El Negro
KPM Kaznějov
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Randalf » 10 lis 2018, 19:49

Martin Černý 'Černoch' píše:S takovým člověkem na pivo nepůjdu, to by mě akorát zhořklo. Po tom co byl Roman vyhozen z redakce MW za to co udělal jsem se nikdy následným postojem k němu netajil. Takové lidi nemám rád a z pozice majitele bych byl radši kdyby tu nebyl. Nicméně máme demokracii, tak to musím respektovat. Tímto bych naší diskusi z mé strany ukončil, nicméně předpokládám že Roman si ještě přisadí dál aby mě to nandal.

Ale pivo má být hořké a Filip má pravdu, bylo by vhodné si to vysvětlit v klidu, ale to je tvůj problém.
BTW za vyhazov děkuji, mám čas na své věci a při současném stavu MW, jsem rád, že jsem pryč...
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Andrej_Sk » 10 lis 2018, 22:41

pekny vecer vidim ze to tu zije, tak skusim sem, chlapi cim ostranujete sekundak z materialu polymér ASA ("superstyrén")-niektore plastove profily, debonder
pd p. douska to poziera, dik
Sovietska technika PVO 1:35, letectvo 1:48

https://www.youtube.com/watch?v=OBkn78q_t_Q&t=5s
Andrej_Sk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Milan Holzapfel » 10 lis 2018, 23:29

Tak to je spíš dotaz do sekce Jak na to?
"Myslel jsem, že blbě vidím a .. doktor mi to potvrdil. Teď už v klidu stavím tak jak vidím!"
Rozestavěno (některý už dlóóuho): čs. Spitfire LF Mk.IXe 1/32 , Bloch MB 152C.1, 1/32, P-51D Mustang, 1/32 - Dragon
Milan Holzapfel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kvaker » 13 lis 2018, 22:36

Filip Tomči píše:Já bych řekl, že to když někdo někomu vyhrožuje smrtí nebo co to bylo, tak to ani tak už nesouvisí s modelem, ale s tím čeho ten člověk chtěl docílit. Nejspíše ještě víc přílit olej do ohně a zároveň navodit dojem, že to byl někdo z tzv. obhájců stavebnice a hodit na ně ten nejhorší stín. Pokud můžu mluvit za sebe, tak tohle je fakt humus ten největší. Je vidět jak se komunita na internetu za poslední dva tři roky zradikalizovala. Já nemám problém se s kymkoliv pobavit na internetu a nemám důvod toho člověka nenávidět, když nemá stejný názor. Myslím si svoje a jdu dál. Taky zároveň, když se mi něco nelíbí, tak to napíšu jednou a nedělám na to narážky v každém tématu jako někteří tady. Kamkoliv se člověk na fórum podívá, tak se objevuje Muzikant, AZ/KP nebo sračka, humus, L-159 apod. Muzikant sem nepíše a ani tady nemá téma a stejně ho tady máte. A je to pouze vaše blbost. Pak se nemůžete divit, že se objeví nějaký hajzl, který z toho někde má asi prdel. Je to škoda.

Téma máme pěkně promazáno. A výsledek teď skoro vypadá tak, že ZŠ sám sebe prohásil za mrtvého(na nymburku, prý), aby mohl všem vynadat a pořádně servat stavebnici L-159 a nového vlastníka značky KP. To se fakt povedlo, to už nelze nazvat ani konspirační teorií... :-(
Obecně jsem proti promazávání témat. Je to ve své podstatě kontraproduktiivní. Lidé by měli mít možnost vidět a mít možnost si připomenout, kam až jsou někteří z nich schopni zajít. Autor smazaného příspěvku je vlastně v pohodě. Neumí se chovat, nedodržuje pravidla, je hulvát? "Smažme to a zapomeňme na to,nic se nestalo" Nikdo to nemusí o něm vědět. A on se nemusí ani stydět, když si svůj výtvor po čase přečte....
Upozorňuji, že druhý odstavec je čistě obecný, nikoho v něm nejmenuji, co se tu od 6.11. do 10.11 dělo a psalo, nevím.
kvaker

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 1139 • Stránka 60 z 76 • 1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 76

Zpět na Diskuse