Nechci kazit radost z pěkné kresby, ale ta náběžná hrana chladícího tunelu má být také světlá, jak ukazují fotky. Jedna pro příklad. Jinak gratulace k pěknému přírůstku.
Hotovo 1/72 2025: Leopard 2A4 (Trumpeteer - mizerný model!), Praga Škoda L (Peewit)
Mitte, mas samozrejme pravdu! To foto, co si sem zavesil, som nemal k dispozicii ! Este do tej kresby " asi sahnu"...ale inak mam tam urcity naznak, ze ten mosadzny plast zacinal u vstupu vzduchu do chladica vody! S tych zaberov, co som mal k dispozicii to bolo nejasne, tak som to nechal tak, ako to je! Inak dik!
Myslíte, že ten vstup ke chladiči je také v mosazu? Přijde mi to jako další odstín (hliník?). Mám tohle letadlo připraveno v pořadí ke stavbě (Omega 1/72) a brzy se na něj vrhnu, tak ať v tom mám jasno .
Původně jsem si chtěl jen tak pro radost složit pár kousků a připomenout si koníček z dětství. Když jsem byl malý, představoval jsem si, jak mám kompletní sbírku podle knihy Letadla československých pilotů v 1/32. Pak jsem přišel na to, že je to nereálné. Nicméně už to mám skoro kompletní, akorát v 1/72 (aktuálně 665 postavených).
Standa_ent, zalezi na tom, ako sa k tomu postavis, a ako to vidis! Ja som sa priklonil k mosadzi, pretoze na tych fotkach sa mi ten chladic javi o cosi tmavsi, ako ta nadrzka oleja na predu a vrchu kapotaze R&R Kestrelu VI, a urcite svetlejsi od medenej verzie chladica a la B-534! Inak, vsetky moje bokorysy su na vykresoch A3.