Moje první "opravdová" stočtyřiačtyřicetina (nepočítám-li předchozí blbinky ve stylu Bunny fighter) a taky první seriózní pokus o kovový povrch, včetně optického oddělení několika panelů a krytek. Jako každý, kdo tenhle model stavěl, jsem si i já nejvíc užil při odstraňování stopy po podélném spoji a to zejména na vnitřní straně vstupu vzduchu. Jde pouze o pokusný kousek, jsem si vědom mnoha pochybení, ať už faktických (tato verze neměla na spodní straně radiokompas) nebo způsobených mou nešikovností (rámování kabiny) . Nicméně "na čáře startu" už vyčkává tentýž model ale s lepty a vaku-kabinkou... Tak snad na podruhé.
Já myslím, že jde o velice povedený odznáček! Akorát to kazí ta stavebnicová pitotka, ta je hrozná. Příště ji nahraď něčím tenčím. Vlastně ještě pořád by to šlo.
BEZVÝHRADNĚ STOJÍM ZA IZRAELEM
Pracujte pečlivě, nespěchejte, dokonalý vzhled modelu záleží jen na Vás. :)
Díky za podporu i připomínky. Nedokonalost umístění obtisků je moje chyba, "klackovitosti" pitotky i špatného umístění krytek jsem si byl od začátku vědom, ale neřešil jsem to - jak jsem psal tenhle model beru jen jako "demonstrátor", jestli to vůbec svedu slepit a jak mi půjde kovový povrch. Závislosti na 144 mile rád propadnu - z předchozích e-Days mám ještě v zásobě několik jednadvacítek, nějakou tu Avii a jednu kompletní peruť spitfirů