JimiX píše:Krvavý PAKO 5 a jeho schizofrenie z borcení konstrukce
Aby se Ti to nezbortilo vlastní vahou...

M.R.M.L.A.
Martinova Rekonstrukční Manufaktura Létavých Aparatur
Martinova Rekonstrukční Manufaktura Létavých Aparatur
JimiX píše:Krvavý PAKO 5 a jeho schizofrenie z borcení konstrukce
haskoun píše:Chtěl bych se přidat, tudíž se hlásím mezi paka. Zvolil jsem model Su5, který už tu sice je, ale chtěl bych ho postavit ve stylu What-if s řadou úprav, tedy pokud je to přípustné, pokud ne, udělám jej normálně, ale žádám Vás o posouzení.
JiříVránek píše:mám doma Avii a asi se taky nechám zpakovatět - kolikátej že budu ??? jinak pokuty a vaše šibeničný termíny akceptuju. To ten závěrečnej dýchánek v roce 2020 bude teda ohromnej
Karl píše:Pánové, Pako 4 děkuje všem za tipy... Nakonec jsem nalezl tabulku a popis včetně vzorníku barev na Stormo... Pokud bude mít někdo zájem.
Díky, první PakoMRMLA píše:Karl píše:Pánové, Pako 4 děkuje všem za tipy... Nakonec jsem nalezl tabulku a popis včetně vzorníku barev na Stormo... Pokud bude mít někdo zájem.
BTW, docela hezkou tabulku uvádí Mirek "Glock" Říha v zájmových stavbách v Italské sekci tady na fóru, včetně bavy do budky pro řidiče...
PantherG píše:Na Wingspalette (odkaz, co sem dal) je i černo-zelená... už z války...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků