Tak konečně jsem to dobouchal. Měla by to být opuštěná migina. Ještě tam chci dodělat nějakýho pajduláka, jak kouká do vnitř, násilím nějak otevřel kabinu, podepřu to třeba nějakým trámem, nebo tak něco. Proto je v kokpitu docela čisto. Foceno mobilem, takže nic moc. Na živo je to hezčí
keby tá podložka bola o kus väčšia, tak by som si naozaj myslel že je to skutočná stará, rokmi ošúchaná Migina niekde na opustenom kúsku zeme. K tomu ten zájdutý prekryt kabíny -nemá chybu. A kopa detailov, je sa na čo pozerať.
Na první pohled je to bomba . Na druhý pohled je to skvělý Na ten třetí pohled už se mi to nějak nezdá . Technika a všechno Super, ale fakt to tak vypadalo v reále?? Není k tomu fotka?? Občas narazím na foto opuštěných strojů a příjde mi, že to holt vypadá jinak. Barvy mají ostřejší přechody, jsou vyšisované, průsvítá nějaký původní marking, jsou vidět stekliny od deště apod. Nevím jak bych to popsal líp...
Davide, já měl asi 100 fotek opuštěnějch migin, a podobných strojů, právě hlavně kvůli tomu vyšisování a tak. Takže dejme tomu že od každý jsem si vzal něco, aby se to i líbilo. +- asi by to takhle i bejt mohlo, ale přesnou fotku, to fakt nemám. Ono asi i na těch fotkách to není úplně takový jaký to mám já doma, místama jsou barvy hoodně vyšisovaný, místama pod nima i prosvítá uplně jiný odstín, stečeniny oddeště jsou patrný (asi ne moc dobře na těch fotkách) místama jsem se snažil i na tom udělat něco jako takovej mech, nebo co to po čase na tom raší ... Nejsou to nějaký výmluvy, to ne, díky za konstruktivní kritiku, jsem rád. Ale trochu jsem se snažil Hlavně hodně inspirace jsem si vzal z toho air muzea jak je u Plzně. ted si nevzpomenu. Tam odsud mám dost fotek, a hodně zblízka jsem si to prohlíd.