Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Závodní a osobní automobily ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

NASCAR Dodge Intrepid

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

NASCAR Dodge Intrepid

Příspěvekod peteru » 12 lis 2005, 21:02

Abych udělal Šumákovi a všem ostatním radost, připojuji fota modelu rozdělaného několik měsíců, dokončení v nedohlednu. Ne že bych se s tím nějak extra páral, bude to krabička, ale podobně mám rozdělaných asi 30 kousků (auta, letadla, tanky, motorky). Ale už se na tom pracuje....
Přílohy
nascar 1.jpg
nascar 2.jpg
omlouvám se za špatně nastavenou korekci bílé
nascar 3.jpg
omlouvám se za špatně nastavenou korekci bílé
peteru

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Šuma » 12 lis 2005, 21:40

no, moc pěkný a já doufal, že je zlatý :-D
Vladimír Šuma

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ron » 21 led 2006, 16:51

aaaaa!
tak to mam radost, ze badam v nasich luhoch a hajoch (v nasich koncinach - pozn. pre cz) nascar! tak sa nebudem uz hanbit a pripojim sa!!!
ron

• Odpovědět s citací

Příspěvekod peteru » 24 bře 2007, 22:53

Po dlouhe dobe se vracim k tomuto tematu. Na modelu jsem o kousek pokrocil, dekaly jsou kompletni. I kdyz jsou celkem kvalitni, nekryji dostatecne, coz je skoda, protoze vetsina obtisku je bila nabo svitive oranzova. Protoze mam nekolik techto modelu, pouzil jsem dve sady obtisku a vzhledu modelu to dost pomohlo.
V nejblizsi dobe bude nasledovat vrstava leskleho laku, dolepeni detailu a dokonceni modelu
Přílohy
coor7.jpg
coor6.jpg
coor5.jpg
coor4.jpg
coor3.jpg
coor2.jpg
peteru

• Odpovědět s citací

Příspěvekod peteru » 24 bře 2007, 23:11

Pokracovani. Take prikladam dalsi rozdelanou karoserii, je to ten samy model, v tomto pripade se jedna o specialni zbarveni ze sezony 2002, jezdce Warda Burtona, pouzite pouze v jednom zavode. Pouzil jsem obtisky firmy Slixx, ktera rocne vydavala desitky obtiskovych sad na snad vsechna auta v dane sezone. Nanestesti, nekdy v roce 2004 skoncila s obtisky na NASCAR a specializuje se jenom na zavody dragsteru. Duvodem byly problemy s licencnimi poplatky, resp. tlak firem, jako napr. GoodYear, ktere maji pocit, ze se vyrobci obtisku a doplnku obohacuji tim, ze jejich znacky a symboly pouzivaji na obtiscich. Z tohto duvodu jiz nejsou v novejsich modelech od Revellu obtisky GoodYear, ktere jsou na skutecnych autech na pneu nebo na karoserii nad prednimi koly. Vyrobou obtisku se dale zabyva nekolik firem, i uvedene obtisky na pneu se vyrabi dal, ale nevim, jestli se jedna o partizanstinu nekterych vyrobcu, nebo tyto vyrobci plati licencni poplatky.
Přílohy
ward4.jpg
ward3.jpg
ward2.jpg
ward1.jpg
coor1.jpg
peteru

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ron » 25 bře 2007, 10:32

velice hezke!!
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

In Rust I Trust