Nekvaltuj s modelem když garáž je ještě daleko

koodl76 píše:...jen je mi líto, že ty moje chyběj..
bazilisek píše:Byl jsem po jednom vynechanem ročníku a super akce, hodně aut v hobby i na sigu, jen teda na mistraku to byla mizerná účast. ......polepšete se.
Velký díky Hanzovi za organizaci a veškeré přípravy![]()
![]()
![]()
Také mi přijde, že na modelech jsem měl více prachu než v garážích....... nicméně asi nejideálnější prostory co se mohou najít.
Super pátek.
koodl76 píše:Zdravím Vás pánové..
fotky jsou opravdu parádní, jen je mi líto, že ty moje chyběj.. Kdo by taky čekal, že v GT CUPu budou i buldozery nebo náklaďáky..že?
Ono už je to jedno, plánuju pouze jednu výstavu do konce roku a to Platikovou Zimu v Bratislavě. Je toho teď nějak moc a na výstavy nezbývá moc času..
Ale, rád jsem Vás opět viděl, rád pozdravil a rád pokecal..
Hanz.77 píše:koodl76 píše:Zdravím Vás pánové..
fotky jsou opravdu parádní, jen je mi líto, že ty moje chyběj.. Kdo by taky čekal, že v GT CUPu budou i buldozery nebo náklaďáky..že?
Ono už je to jedno, plánuju pouze jednu výstavu do konce roku a to Platikovou Zimu v Bratislavě. Je toho teď nějak moc a na výstavy nezbývá moc času..
Ale, rád jsem Vás opět viděl, rád pozdravil a rád pokecal..
Karle rád jsem tě zase viděl a gratuluji k dalším bodům do GT CUPu.
Ty jsi taková naše vyjímka co potvrzuje pravidlo.![]()
Tak a beru tě za slovo. Na Plastikové Zimě se mnou předáváš ceny za GT CUP Ty! On tam asi nikdo jiný z GT CUPu kromě nás dvou nebude. To jedině že by jsi ukecal Rolfiho. Což by asi šlo, protože já už ho teď na E-Day načal.
Hanz.77 píše:Tak super. Pojeď nebudeš litovat. Bratislava mě uchvátila a je to prima soutěž.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků