Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
PetrB píše:Tady je bohužel dost vidět, že ten brassin kokpit je úzký...resp. pokud se zabuduje podle návodu, vyjdou boční stěny hodně tlusté. Pokud se nejdříve ztenčí boky trupu aby to pak lépe vyšlo je třeba nastavit (rozšířit) oblast za sedačkou. Tohle mě na edovi štve...předpokádá že modelář který si koupí brasin, není schopen-ochoten ztenčit trup a ve snaze mu to "ulehčit" udělá kokpit užší, čímž to celé (alespoň pro mne) znehodnotí. Já si brassin kupuju hlavně proto, že má lepší detaily a je modelovější (aspoň to očekávám) ....a oni to takhle zabijou
messer píše:JABBA píše:paráda,
jen faktická připomínka pro všechny stavitele G-10 z Řezna - tyto mašiny by neměli mít vytápění krytu kabiny umístěné za pancéřovou deskou, alespoň dle publikace JAPO na G-10/U-4 to byl "vynález" hochů z Erla a nebyl v mateřské továrně aplikován, u mašin z WNF, potažmo Diany však ano. Kdo ví ?
JN
Taky jsem si toho všiml, ale co se týče vytápění krytu kabiny tak i u Erly to bylo někdy použité a někdy ne. Snad to mělo určitou spojitost s vytápěním čelního štítku u G-10/R6 (Erla). U mašin z Regensburgu je to ale fakt trochu zavádějící..
Panům z Eduardu rovněž uniklo, že Erla haube u má u této konkrétní mašiny na levé straně odsuvný štítek z plexiskla, nikde jinde jsem to nezaregistroval,tož asi nějaká individualní úprava.
Jinak s popiskami bych byl trochu opatrnější, mašina je přestříkáná shora i s popiskami. Na fotce má tato mašina rovněž závěsník pro přídavnou nádrž (R3)
Martin Braun píše:Ľubo ja som to nijak urazene ani ako primadona nemyslel, to zase pozor![]()
Marek Nováček píše:Tady se už bude brzy foukat kamo
Uživatelé procházející toto fórum: Arest, Google [Bot] a 162 návštevníků