http://www.hyperscale.com/2018/reviews/ ... ewjh_1.htm
Build what you want, in the way you want to...
Richard Plos píše:Nóó.. Tak teď jde o to, jestli to bude tak hezký, jako třeba I-153, nebo tak ošklivý, jako byl ještě za Montexu Jak-1b. To byl hnus velebnosti...
Aleši, odkud to máš? Na jejich stránkách ani muk!
Bronco píše:Tie štvormotoráky sú krásne. Myslím tým aj B-17ky. Chcem sa ale opýtať - ako riešite priestorový problém s takýmto modelom? Mám v pláne zaobstarať si aj B-17 aj B-24, zatiaľ ma odrádzajú rozmery - mám docela problém s umiestnením He-111, He-219 (2 ks) a s P-38J. Možno mierne OT, ale ďakujem za prípadnú odpoveď. Apropos - pred časom som zachytil niečo o Lancastrovi a He-177. Viete niekto niečo o tom?
PetrB píše:Chodí to do mailu.
Už jsem to tu kdysi psal...mam od nich sedm krabic. Budu trochu přísnej...stojí to celkem dost peněz, tak si dovoluji být náročný a srovnávat s HPH, vector a pod.
Asi nej je PZL 11. U ostatních dost hrubé rytí, odlitky detailů dost odfláknuté. spoustu věcí je jednodušší udělat znovu. Hvězdicové motory jsou katastrofa...víceméně všechny válce mají posunotou dělící rovinu, např. karusel motoru u CR.42 je jak když pejsek s kočičkou pekli dort...hrouda resinu. U dvouplošníků jim lezou dráty ze vzpěr....při odlévání je nevycentrovaly. Suma sumárum půl roku jsem od nich dostával náhradní/opravné díly (např. křídlo na PZL a CR.32, nové vzpěry, chladič na Demona atd.) motory neposlaly (dost možná to prostě neumí lépe)...u CR.42 to vyřešillo SH (z G.50). Nechci nikoho odrazovat...Jak-9 nemá ani hvězdičák ani vzpěry, takže by to mohlo být OK, ale nečekal bych kvalitu HPH...u mě to vychází o jednu až dvě úrovně horší...ale třeba překvapí
Richard Plos píše:Nóó.. Tak teď jde o to, jestli to bude tak hezký, jako třeba I-153, nebo tak ošklivý, jako byl ještě za Montexu Jak-1b. To byl hnus velebnosti...
Aleši, odkud to máš? Na jejich stránkách ani muk!
petas.cz píše:https://www.ebay.com/itm/TOP-NEUHEIT-HOBBY-BOSS-B-24-J-LIBERATOR-IN-1-32/283140989409?hash=item41ec84a1e1:g:0y4AAOSwydRbjt82
Uživatelé procházející toto fórum: patrik7 a 19 návštevníků