Mám dotaz. Nevíte někdo, co je mezi popiskama na PFku pod označením SN? Na letadle to působí jak malý černý obdélníčky. V aršíku Stencils to není (resp. nemá to označení SN).
Tak díky patláku jsem konečně model stříknul lesklým lakem a tak se to hnulo dál. Mám už skoro hortový podvozek, ale fotka se nepovedla. Už bych to mohl brzy dodělat.
Bude to hodně těsný..., ale Mig stojí na kolech , má udělanej wash (koukám , že ještě jsem ho někde zapomněl setřít) a zbývá už dolepit "jen" ty drobmé díly, co jsem si nechtěl olámat, tak je budu lepit teď. Plus kryty podvozkových šachet. Rakety nechám až nakonec stejně jako opravy různých chyb a odřenin (nechtěných) na povrchu letadla. Jo a taky jsem na radu Jiříka ztopořil ten nadhlavník na sedačce, protože bude otevřená kabinka.
Tak já bych to prohlásil za hotové. Ty difúsní přechody jak teď vidím na fotkách se mi podařilo opravit jen někde. Ale už není čas (možná si to později dodělám, ale už o tom pak pomlčím), mám to fakt hodně natěsno. Celkově už jsem to ke konci hlavně chtěl stihnout, tak jsem leckde na kvalitu hleděl méně. Byla to moje vůbec první trubka, přeci jen dělám hlavně techniku v 1/72. Každopádně mám ještě další 2 migy doma a těším se na ně. Řadě chyb , které jsem udělal teď už se mi podaří vyhnout.
Roberte, myslím, že bys měl uvažovat o přechodu z malý techniky na velký éra, povedla se Ale přimlouval bych se za lepší fotky do galerie, asi by pomohlo i světlejší pozadí. No a co ten Havlis, dělá něco?
Ještě dodám, že je vtipné jak si člověk díky členství v klubu postaví něco, co by ho samotnýho stavět nikdy nenapadlo...a zalíbí se mu to, Mám ted doma ještě 1xProfipack verze PFM+1 xovertrees. Kdybyste se někdo chtěl zbavit nějaké jiné verse (nejlépe Profipacku), tak bych měl zájem ))).