Nevěděl jsem, že Convoy existuje i v knižní podobě. Brácha ji koupil z druhé ruky před pár týdny za 6 liber na amazonu. Teď tam vidím ceny kolem 79 liber. Taky za použitý.
Minulý týden byl u mě Kulička a tak nějak mám doma 2 další krabice. A ten hasičák je teda pěkně velkej. A ne, ne ne, nebudu ho řezat. Postavím si ho jen tak z krabice. Aspoň doufám, že to dokážu
... Pavle pěkný, ten kontajnerák s cisternou jsme teď s Honzou Skleničkou koupili na půl (já kontejner, Honza podvozek).
... jinak ten Oshkosh M 911 je moc krásnej model, ale v blbým měřítku. Já si určitě počkám na měřítko 1:24 od Maďarů. Pokud jsem viděl tak už je hotový podvozek s motorem Detroit 8V-92 (vše 1:24). Počítám, že by ho mohli mít na jaře hotový.
ahojte Ani som nevedel ze dva km od firmy mam zlate doupe modelarske,..stojim si tak na semafore s kamionom a co nevidim ,modelarsky obchod,,nebolo mi viac treba a rovno som tam vletel,,nuz a tomuto som neodolal,,hadam nepojdem na prazdno domov ...skvely obchod ,maju tam vsetko od vlacikov ,RC,a ja nevim co,,takze konecne mam zase kde nechat eura.. a hlavne nemusim cekat na bezne veci zo shopu na nete,,
Přílohy
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.