Tak jsem tu po nějakém čase opět s klasickou chmelnicí. Paradoxem je, že tento model jsem si vybral hlavně proto, abych si na něm vyzkoušel ztvárnění „dřevěného“ potahu. Když jsem se pak ale během stavby dostal do stádia, kdy bylo potřeba zvolit použití dílů pro konkrétní stroj, zjistil jsem, že mě stejně nejvíc láká éro, jehož trup je v neobvyklé a velice málo vídané kombinaci žluté a modré. Jestliže stíhačky z Velké války prosluly pestrostí zbarvení, pak tenhle kanár mezi nimi doslova svítí! Kouzelné jsou rovněž údaje v návodu vztahující se k tomuto stroji: prameny si protiřečí, neví se, kdo ani u jaké jednotky s ním létal, zbarvení je rekonstrukcí, fotografie nejasné. Horní část trupu mohla být jasně žlutá, ale taky světle zelená nebo tmavě hnědá… uznáte, že tomuhle nemůže žádný milovník autentických kamuflážních odstínů odolat ! Postaveno bez úprav během jednoho prázdninového týdne, barvy GSI, špína olej a malovátka TAMYIA.
Pěkné, ještě bych ale model do vitríny nedával. Chybí trubka vedoucí z přední částí motoru do chladiče v horním křídle a pak zase z chladiče v křídle zpět do zadní části motoru. A výstužné lanko vedoucí od mezikřídelních vzpěr k přídi. Jinak moc pěkné
Pilot byl pravděpodobně Eduard Lübbert z Jasta 11, ale jak se píše výš...kdo ví.