hansi väčšinu mezkov si robím do zbierky bez súťažných ambícii a keď si ich chcem postaviť čo najviac tak to považujem za "zbytočnosť" .., ale keď pôjde na stôl pootváraná G6 tak to bude iná pesnička
Lubomír Kerék píše:robe dík , zatial nič zaujímave ale nejaký posun nastal interier v surfe a zlepené krídlo a výškovky , maťo ako si na tom ?
Ja?? Dobre po víkende mám nazbieraných daľších cca 120kg sliviek, venoval som sa deťom a dokonca som aj niečo "polepil" takže dobre Ja si tiež robím Mezkov do zbierky ale povenoval som sa aj tej podvozkovej šachte, práca na 10-minúť Ešte neviem či použijem plastový diel, možno plech z leptov. Podľa toho, ako sa mi pod ten kryt zmestí piest z valcom pre zatváranie podvozkovej nohy.. No a osadil som aj interiér, trošku v rozpore z návodom som nalepil bočnice aby som videl ako mi vychádzajú boky kabíny (šírka steny) a vzniknutú medzeru vyplmil miliputom. Je to pre mňa jednoduchšie ako vkladať komplet jpotový interiér do trupu a potom zistiť že tam mám medzeru a niečo stým riešiť... Z republiky Marina Veneta zatiaľ toľko
až pri skladaní som si všiml že je leptaná palubka trochu iná, sú na nej totižto zvýraznené pristroje kvapkou "niečoho lesklého", na prvej fotke je to spolu s prístrojovkov s G-2 , neviem či sa to už niekde vyskytlo ale myslím že to je obdoba novej 32 rady Look, vyzerá to dobre - akurát na tých zväčšených a nasvietených fotkách až nechutne vylieza raster - na živo a bez zväčšenia to je celkom OK ...
Martin,mas moje symfonie za odvrtane otvory v sachte,pekne krasne po starom. Mna to po 4. prestalo bavit,nakupil som za hrst rezinov od Airesu.Je to pohodlnejsie.
jen faktická připomínka pro všechny stavitele G-10 z Řezna - tyto mašiny by neměli mít vytápění krytu kabiny umístěné za pancéřovou deskou, alespoň dle publikace JAPO na G-10/U-4 to byl "vynález" hochů z Erla a nebyl v mateřské továrně aplikován, u mašin z WNF, potažmo Diany však ano. Kdo ví ?