Taky zrovna tohle Aero stavím. Sehnal jsem masky pouze pro Blocha a ty jsou odlišné a nedají se všechny použít. Nevíte jestli existují masky přímo pro Aero?
Použil jsem obtisky od Eduardů - CX289. Jiné údajně nejsou. Na Aero MB200 mi dost neseděly (musel jsem dost domaskovávat a upravovat) a obávám se, že to nebylo rukama.
Česká armáda má bránit republiku a ne sloužit jiným zájmům v zahraničí za peníze z mých daní. Bořivoj III.
Tu věž jsem taky oblepoval, neseděly velikosti bočních oken... Trh pro naše "Prvorepublikové" letectvo je asi malý (desítky, max. nějaká stovka modelářů), takže masky asi byly dělány pro zahraničí. Těžko se rovněž dočkáme dalších doplňků z tohoto období - bomby 50 kg, 100 kg, ... kulomety vzor 30, ... etc. Prostě výrobce musí uživit sebe, zaměstnance, nájem, daně... Takže toto si může dovolit pouze modelář dělající to pro sebe, pro radost a na koleně. Na toto EU dotace nedává (toto není solár, ani řepka)
Česká armáda má bránit republiku a ne sloužit jiným zájmům v zahraničí za peníze z mých daní. Bořivoj III.
Hotovo, sice ne podle mých představ... Je to starý model, ale nikdo jiný ho nevydá, plechy Brengun jsou dost nutností, jinak na tento typ nic není. Materiály nic moc, informace (v. č., volací znaky...) nic moc, doplňky - bomby, kulomety etc. nejsou. Ale k výročí jsem si ho postavit musel.
Přílohy
Parada! Povedlo se;-) taky jsem jej pred casem slepil a s temi doplnky vypada model dobre. Konsteukce letadla je totiz takova, ze kdyby jej dnes nekdo vydal znovu,asi by tam rozdil v kvaliteoc nebyl.
Moc povedené, taky na mě čeká v krabici... Rád bych se zeptal na barvu a odstín té zelené?
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!