K nýtování a obtisku jen tolik, že pevnou ruku už dávno nemám a proto je to nýtování křivé. Navíc díky podivné koncepci Eduardu udělat na modelu kdesi jakési pseudo nýtové řady je to ještě složitější (správně by se měly zatmelit, ale já se na to vybod a jen brousil a tak někde nesmyslně lezou ven). Díky tmavě šedému plastu jsem byl nucen díly přestříkat surfem, abych vůbec viděl co dělám. Bylo nutno projet rytí, které je u těch nových výlisků označených třemi bouličkami na licích rámečcích o poznání plytší než u prvních výlisků balených do přebalu Čs. patnáctky.
Obtisk blesku jsem zapomněl projet nýtovadlem po zalakování, proto není to nýtování tak vidět i když byl použit Hypersol. Jakoby se po laku ten obtisk znovu našponoval. Ale není problém to ještě provést- až Miga zase někdy vytáhnu z vitrínky.
"Myslel jsem, že blbě vidím a .. doktor mi to potvrdil. Teď už v klidu stavím tak jak vidím!"
Rozestavěno (některý už dlóóuho): čs. Spitfire LF Mk.IXe 1/32 , Bloch MB 152C.1, 1/32, P-51D Mustang, 1/32 - Dragon
Rozestavěno (některý už dlóóuho): čs. Spitfire LF Mk.IXe 1/32 , Bloch MB 152C.1, 1/32, P-51D Mustang, 1/32 - Dragon