Prastará dobrá tamka. V době kdy jsem ji začal jsem ještě netušil že Revell chystá novou. Do modelu jsme doplnil lepty od edů. Podle fotek tahle mašina nosila nádrž, takže jsem podvěsil tu od QB. Pak jsem jenom doplnil pět antén které model neřeší, i když je kamo přímo z krabičky. Na začátku stavby jsem trochu koketoval s nýtováním, ale pak jsem se na to vykvákl, stejně má tamka blbě rytí a nechtělo se mi s tím drbat. Další evidentní chyba modelu jsou výfuky které jsou snad poloviční než mají být, takže jsem je taky nahradil QB. Jinak klasická Tamka, vystříhat, zaštěrkat, vypadne to postavené .
Přílohy
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
No snažil jsem se to dělat podle fotek. Prstence dostávaly asi opravdu zabrat a byly oloupané hodně, zbytek mašiny je spíše omšelý než oloupaný, což jsem se snažil znázornit plesnivinou. No a až teď jsem si kvůli vám dvěma všimnul, že trupové invazní pruhy nejdou přes otvírací poklop na dně, takže to mám blbě . To bych kruci nebyl já, aby se vždycky nestala taková ptákovina. No nic, jak budu mít v pistoli sky, budu na to myslet .
Přílohy
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Mohl jsem přitlačit připouštím . Člověk se to snaží nepřehnat a pak jeden lak, druhý lak a půlka efektů v čudu. Více je prostě někdy více . V reálu je to podle mě o chlup lepší, něco sežraly fotky.