Nevím co má pan Nováček za problém, ale "chevy" rozhodně není anagram.
Martin Braun píše:Verím že som sa nikoho nejak nedotkol, pretože niektoré reakcie v tomto vlakne...
chevy píše:Nevím co má pan Nováček za problém, ale "chevy" rozhodně není anagram.
Renda píše:Mrzák podle těch výlevů....
chevy píše:Fascinuje mne logika některých expertů. Chceš si něco přečíst v časopise? Tak si postav model, nafoť a popiš a když to náhodou vyjde, můžeš si to přečíst. Asi jako kdyby v Chipu napsali, že je Linux 4% menšina tak o něm psát nebudou, protože to Windowsáci nebudou kupovat. (A pro uživatele cizích slov, jako je akronym či hoax, mrkněte do slovníku co znamenají).
Renda píše:
Každý rok jsem na E Dayi k mání... není problém, rád a s chutí tě poznám nahnilý banáne....a dám i jednu radu. Zadarmo.
:D tvl jakoze cekal jsem reakci na vysi...ale ze budes nejdriv picovat ze Modelar nebere auta....a jakmile nabidnu ze nekomu ukazu jak na to, tak hned jen abys to nemusel byt Ty... Bravo, chlapci, oba jste se tu ukazali.chevy píše:Fascinuje mne logika některých expertů. Chceš si něco přečíst v časopise? Tak si postav model, nafoť a popiš a když to náhodou vyjde, můžeš si to přečíst. Asi jako kdyby v Chipu napsali, že je Linux 4% menšina tak o něm psát nebudou, protože to Windowsáci nebudou kupovat. (A pro uživatele cizích slov, jako je akronym či hoax, mrkněte do slovníku co znamenají).
Honza 'ned' Rosecky píše: tvl jakoze cekal jsem reakci na vysi...ale ze budes nejdriv picovat ze Modelar nebere auta....a jakmile nabidnu ze nekomu ukazu jak na to, tak hned jen abys to nemusel byt Ty... Bravo, chlapci, oba jste se tu ukazali.
Presne proto jsem sem tu nabidku daval, aby se ukazalo kdo ma koule a kro je prumernej ceskej tluchuba a stezovalek.
Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků