Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines) ‹ MODELÁŘ ‹ 2018
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

6/2018

Odeslat odpověď
Příspěvků: 204 • Stránka 9 z 14 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14
  • Odpovědět s citací

Re: 6/2018

Příspěvekod chevy » 23 čer 2018, 08:37

Nevím co má pan Nováček za problém, ale "chevy" rozhodně není anagram.
KPM Prosek Panthers
chevy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiří Kozák » 23 čer 2018, 10:22

.
Naposledy upravil Jiří Kozák dne 22 srp 2023, 10:39, celkově upraveno 3
Jiří Kozák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Braun » 23 čer 2018, 10:42

Panové zbytočná debata a urážky :wink:
Ono ponúknuť článok na vydanie v časopise , v akomkoľvek, musí spĺňať niekoľko dôležitých parametrov. Či už to je kvalita stavby, kvalita fotiek a v neposlednom rade text ktorý musí zaujať....neustále fotenie po krokoch je ideálne v tomto prípade. Možno by ste neverili ako sa tým predlžuje stavba a koľko je zatín práce.
Keď niesu splnené tieto parametre, aspoň tie základné článok nebude. Veď to je logicke :nuts: tak nechápem, nad čím sa tu vyplakáva?!
Som síce nie častým prispievateľov do Modelára, ale neverím že keď niekto pošle Jindrovi naozaj zaujímavú stavbu (jedno či to je loď alebo ponorka, auto) že to neotlaci. A pamätám si krásne články v Modelári, padala mi sánka z kamióna od p.Roseckeho (myslím teda že to bola jeho stavba [-o< )
A že niektorý nebudete kupovať, veď nekupujte máme ku.va tu demokraci, kto Vás núti?!
Navrhujem podľa motorkarskeho hesla "menej picovat, a viac jazdiť" podobné..."menej picovat a viac lepiť" panové :cool:
Verím že som sa nikoho nejak nedotkol, pretože niektoré reakcie v tomto vlakne....teda pekný hnus...sa môžte niektorý celkom hanbiť
Forza!!! Marina Veneta

B-26 Marauder 1:48
P-47 Big Squaw 1:48
Bf 109G-10 Eduard 1:48
Bf 109G-2 MERSU Eduard 1:48
FW-190A4 Eduard 1:48
Martin Braun

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lubomír Kerék » 23 čer 2018, 11:10

Martin Braun píše:Verím že som sa nikoho nejak nedotkol, pretože niektoré reakcie v tomto vlakne...

sorry ale mňa si sa dotkol , aj keď pozitívne :lol:
marek ,maťo že sa na to nevykašlete , niekto to proste nepochopí ...

chevy píše:Nevím co má pan Nováček za problém, ale "chevy" rozhodně není anagram.

myslené asi anonymní nick s ktorého sa nedá vyčítať meno ....
Lubomír Kerék

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marek Hovorka » 23 čer 2018, 13:37

...... a just jsem si ho pořidil, abych nahradil Jezevčíkovi ztrátu způsobenou těmi kdož si právě přestali Modeláře kupovat :-))))

Btw: deset stránek o ničem jsem už dlouho nečetl a přesvědčování tlachalů (případně šiřitelů hoaxů, jak chcete) je hoši drazí boj s větrnými mlýny, protože jak babička říkala "komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí" :-)
Hezký víkend všem
M
Forza Marina Veneta
Hotovo:
2023 - F6C Mustang - Arma Hobby, P-51D Mustang - Tamiya
2024 - Hurricane Mk.IIc, Sea Hurricane Mk.IIc - Arma Hobby, I-16 Clear prop, Ju-87B-1 - Airfix,
2025 - Bf 109E-1 - Special hobby, Spitfire F Mk.IX - Eduard
Na stole: Hawk 75 - ClearProp x2
Marek Hovorka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod reserve_22 » 23 čer 2018, 13:40

Tiez som si ho dnes kupil Forza Riko nesklamal =D>
Miroslav Stehel
reserve_22

• Odpovědět s citací

Příspěvekod uprimny_banan » 23 čer 2018, 15:15

Renda píše:Mrzák podle těch výlevů....

Na čem jdete? I já bych něco takového chtěl.

Jen by mě zajímalo, proč takto nepřijdete pi * ovat osobně, například na veřejnou diskusi s p. Štěrbáčkom. Abychom si mohli přiřadit jméno a tvář k názorům. Co vy na to?
uprimny_banan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod chevy » 23 čer 2018, 15:22

Fascinuje mne logika některých expertů. Chceš si něco přečíst v časopise? Tak si postav model, nafoť a popiš a když to náhodou vyjde, můžeš si to přečíst. Asi jako kdyby v Chipu napsali, že je Linux 4% menšina tak o něm psát nebudou, protože to Windowsáci nebudou kupovat. (A pro uživatele cizích slov, jako je akronym či hoax, mrkněte do slovníku co znamenají).
KPM Prosek Panthers
chevy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod uprimny_banan » 23 čer 2018, 15:31

chevy píše:Fascinuje mne logika některých expertů. Chceš si něco přečíst v časopise? Tak si postav model, nafoť a popiš a když to náhodou vyjde, můžeš si to přečíst. Asi jako kdyby v Chipu napsali, že je Linux 4% menšina tak o něm psát nebudou, protože to Windowsáci nebudou kupovat. (A pro uživatele cizích slov, jako je akronym či hoax, mrkněte do slovníku co znamenají).

Asi vás je tolik "hodně" že si budete muset psát sami pro sebe. Je to jednoduché. Ale vaše mentální výbava na to zřejmě nestačí.
uprimny_banan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod uprimny_banan » 23 čer 2018, 15:53

Renda píše:
Každý rok jsem na E Dayi k mání... není problém, rád a s chutí tě poznám nahnilý banáne....a dám i jednu radu. Zadarmo.

Vyhrožujete mi ???! A už v osobní zprávě jsem vás upozorňoval na vaše buranské chování. Neznáme se a netykáme si, tak se laskavě podle toho chovejte.

Ale s radostí se s vámi setkám. Hezký den.
uprimny_banan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nedlloyd » 23 čer 2018, 16:45

chevy píše:Fascinuje mne logika některých expertů. Chceš si něco přečíst v časopise? Tak si postav model, nafoť a popiš a když to náhodou vyjde, můžeš si to přečíst. Asi jako kdyby v Chipu napsali, že je Linux 4% menšina tak o něm psát nebudou, protože to Windowsáci nebudou kupovat. (A pro uživatele cizích slov, jako je akronym či hoax, mrkněte do slovníku co znamenají).
:D tvl jakoze cekal jsem reakci na vysi...ale ze budes nejdriv picovat ze Modelar nebere auta....a jakmile nabidnu ze nekomu ukazu jak na to, tak hned jen abys to nemusel byt Ty... Bravo, chlapci, oba jste se tu ukazali.

Presne proto jsem sem tu nabidku daval, aby se ukazalo kdo ma koule a kro je prumernej ceskej tluchuba a stezovalek.

Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk
Hotovo: Mercedes SK 1838 Somat
nedlloyd

• Odpovědět s citací

Příspěvekod chevy » 23 čer 2018, 17:43

Honza 'ned' Rosecky píše: tvl jakoze cekal jsem reakci na vysi...ale ze budes nejdriv picovat ze Modelar nebere auta....a jakmile nabidnu ze nekomu ukazu jak na to, tak hned jen abys to nemusel byt Ty... Bravo, chlapci, oba jste se tu ukazali.

Presne proto jsem sem tu nabidku daval, aby se ukazalo kdo ma koule a kro je prumernej ceskej tluchuba a stezovalek.

Já jsem taky čekal že se ozveš na můj návrh výše, ale zřejmě jsi to přehlédl. Tak se nejdřív dívej co kdo odepíše než začneš picovat. Sorry.
KPM Prosek Panthers
chevy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomas 77 » 23 čer 2018, 17:48

Už je to fakt megapřepolarizovaný (:) ,souhlasim s Rendou a jeho posledním příspěvkem.
Pokud jsou pravidla na soutěžích zřetelná ,měly by býti i zřetelné pro publikování modelu.
Mě se to kecá ,já jsem pruměrný lepič a jsem štastný za otištění modelu ve firemním měsíčníku.Nemám fotostan ,fotim mobilem...mám děti ,manželku...milenku nemám
stále si stěžuji ,že nic nedokončím...Modeláře kupuji zase pravidelně a budu dál....jo a jako hlupák jsem volil Babiše :wink:
Ale celkem chápu postoj i Jezevčíka !!!
Osmnáct let ,pro vás osobně s týmem lidí vyrábíme modely a jiné cetky (:) ,stále se najde nějaký chytrák...že by změnil to ,či ono...jak je vše špatně...tady zase schází tři
nejtky...no fuj ,už si od vás nic nekoupim.
Je to stejná pointa ,jsme jen lidé...práce pro modeláře nás baví...(kort když je i koníčkem ) je to kšeft ,živí nás to...skromně řečeno bych řekl ,budte rádi...že vám lezem do ty pejdelky (:)
Panu Štěrbáčkovi přeji pevné nervy s námi a jak se říká u nás...budte Kit (:)
Tomas 77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Sváda » 23 čer 2018, 17:53

Diskuze s Jezevčíkem

https://www.youtube.com/watch?v=yqA-58UMKPk
http://www.airliners.net/user/Pitrs/pro ... teUploaded

Obrázek
Petr Sváda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nedlloyd » 23 čer 2018, 18:20

Jediny clovek co se mi ozval byl Hanz...a s tim jsme si rekli co potreboval.

A ne...sedredaktor casopisu nema povinnost nikde nic vyvesovat. Sefredaktor nebreci ze nema clanky o autech. To breci modelari...

Hotovo: Mercedes SK 1838 Somat
nedlloyd

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 204 • Stránka 9 z 14 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14

Zpět na 2018