Vladimir Kafka píše:moc pěkné, škoda trochu horších fotek taky hlasuju pro zavřené modely
S fotkami bojujem už dlhodobo, bohužiaľ mám kombináciu slabého osvetlenia, mizerného foťáku a na prd fotografa Fotky mi z foťáku vychádzajú tmavé, potom na nich upravujem jas a farebné vyváženie a v dôsledku toho zrejme utrpí kvalita. Asi by to chcelo investovať aspoň do lepšieho osvetlenia.
Pre zaujímavosť prikladám neupravenú fotku (len zmenšenú pod 512 kb, aby šla uploadnúť na MF)
Parádní kocour, pěkná práce, nádherná povrchvka a decenní patina. Tyhle mašiny s tímto markingem ještě zprasený a "flekatý" nebyly, takže paráda...
Ale abych jenom nechválil, mám narychlo dvě drobné připomínky. Rovná plocha zasklení na čelním štítku má být dotónovaná světle modrozelenou. Pokud to tak máš, tak je to hodně decentně, na fotkách to vidět není. Pak bych model ještě doplnil RBFama, takhle "naježený"mašiny s výzbrojí zajištění měli na každé raketě, na podvozku i v kabině. Patří to k modelu a i to dost oživí...
Nádherná práce pane, velmi inspirativní stavba, sám mám "zakonzervovanou" F14 v kitníku. Na podzim musím dokončit (teď mám na co koukat). Ať se daří dále...
Petr Michna
...teda to muselo dát práce a přitom taková blbost...