Já osobně se na Šumperk těším. Už jen z toho důvodu že to je nová soutěž v pro nás novém kraji. A proto ještě připravuji pár motivačních zpestření abych vás motivoval na tu to soutěž.
Já chci jet na všechna kola GT Cupu, bohužel chtít je jedna věc a realita druhá. Třeba teď už vím, že příští sobotu budu v práci někde v Brdech, takže Kit Saloon, na kterej jsem se fakt těšil, prostě nedám.
No takže tohle tvoje prohlášení znamená že by se mohlo míchat pořadí. Ale nic si z toho nedělej. Já to taky jedu na dve zastavky v boxech. Uvidíme jestli těm ostatním vydrzejí gumy do konce zavodu.
Já ti ten pohár nedám Honzo zadara.... Ale taky určitě nebudu soutěžit na E Dayi a Plzni, jinak asi projedu celým ročníkem, s tím, co mám a tím ukončím své aktivity v Autosekci - chytly mě náklaďáky a nějakou chvíli u nich zůstanu. A určitě už nebudu prezentovat veřejně.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Nee. Nerozumíš mi. Letos jedu s civily. Ale přesunuju svoje zaměření na vojenský ruský nákladní auta. Tudíž bojovka a asi s tím ani nebudu jezdit po soutěžích.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...