Postaveno: Grosse jacht 1678 Můj web : Historické plachetnice
Janita 18.stol.
Golden Hind 1570
Jadran 1933
Janita 18.stol.
Golden Hind 1570
Jadran 1933
VVING píše:Těžko se dopátrat, jak loď skutečně vypadala, oni nebyly dodrženy ani původní náčrty při stavbě a zřejmě všechny kresby vznikly dlouho po přestavbě lodě a snad i po jejím zničení.
Jinak díky za spousty fotek, z nichž některé mi chyběly do sbírky.
VVING píše:pane jo to byl můj nástupní plat
VVING píše:Konečně jsem stvořil něco, s čím jsem aspoň trochu spokojený (ne že by to nemohlo být lepší) a sluníčko se mi odměnilo, že nakouklo do mé pracovny tak jsem udělal pár fotek. Na příď přibyli cherubínci. Když se mi nedařilo, tak jsem práci odložil a zkusil to druhý den. Mezitím jsem udělal zvonici, zatím bez zvonu. Líbí se mi kombinace červená a zlaté. Určitě ji použiji pro ozdoby zábradlí na důstojnické palubě na zádi. chystám se předělat okna na zádi, pojal jsem to špatně. Na řadě vyobrazení mi připadá, že okna tvořily vitráže, nebo tenké příčky mezi tabulkami skla.
Všiml jsem si na fotkách, že je tam spousta drobností, které ještě musím zapravit. To to denní světlo a fotografie. Po večerech okem spoustu věcí přehlédnete, proto hodně fotím, hlavně pro svou potřebu posouzení detailů a ne pro dokumentování stavby.
Zpět na Plachetnice (Sailboats) Rozestavěno
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků