Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Sekce Zajmove skupiny

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Příspěvekod Václav Hochmuth » 07 čer 2007, 06:41

Tom Binter píše:No a mě by se zase líbila sekce Letadla 1918-1939 (prostě "zlatá éra") a to jak pro vojenská tak pro civily :P

Aby třeba Turboduck nemusel cpát toho CAMSe mezi letadla 1914-1918 :)

Ale zakladat temu pre 1 model...
Pár dokončených modelov:
Fokker D.VII(OAW),Caudron C.600,Comper C.L.A.7 Swift, Cr-Cri, Baby Bullet
Václav Hochmuth

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Turboduck » 17 čer 2007, 17:45

a co kdyby si tady každej modelář založil svoji sekci rozestavěno a galerii. tím by se předešlo všem problémům... :lol: :lol: :lol:
Turboduck

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wolverine » 18 čer 2007, 15:08

Turboduck píše:a co kdyby si tady každej modelář založil svoji sekci rozestavěno a galerii. tím by se předešlo všem problémům... :lol: :lol: :lol:

menujem tuto myslienku za napad roka!!! :twisted: ale bolo by to treba osetrit napriklad nejakou aktivnou cinnostou na fore...ale to len na plech trepem.... :wink:
Wolverine

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Laco Nagy 'Bocán' » 12 srp 2007, 19:57

Chcem sa spýtať administrátora (a aj členov fóra), či by nebol záujem v sekcii Zájmové skupiny vytvoriť podsekciu Pozemná letištná technika. V poslednom čase sa tu objavilo niekoľko príspevkov/otázok ohľadne tejto témy (napr. [url=http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?t=14380[url]Opel Blitz - fuel track[/url] , [url=http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?t=13822[url]Germany fuel truck[/url] ) a ich zaradenie do sekcií je pomerne otázne. Nie sú to lietadlá, ale ani klasické "blatolezy" (nechcem tým nikoho uraziť). Keby sa vytvorila takáto podsekcia, mohli by sa tam dávať rôzne fotografie, rady ohľadne tejto, zatiaľ stále podceňovanej kategórie modelov.
Naposledy upravil Laco Nagy 'Bocán' dne 12 srp 2007, 20:08, celkově upraveno 1
Laco Nagy 'Bocán'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr3342 » 12 srp 2007, 20:07

Bocán píše:Chcem sa spýtať administrátora (a aj členov fóra), či by nebol záujem vytvoriť v sekcii Zájmové skupiny vytvoriť podsekciu Pozemná letištná technika. V poslednom čase sa tu objavilo niekoľko príspevkov/otázok ohľadne tejto témy (napr. [url=http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?highlight=opel+blitz&t=14380[url]Opel Blitz - fuel track[/url] , [url=http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?highlight=opel+blitz&t=13822[url]Germany fuel truck[/url] ) a ich zaradenie do sekcií je pomerne otázne. Nie sú to lietadlá, ale ani klasické "blatolezy" (nechcem tým nikoho uraziť). Keby sa vytvorila takáto podsekcia, mohli by sa tam dávať rôzne fotografie, rady ohľadne tejto, zatiaľ stále podceňovanej kategórie modelov.

:) já jsem pro... sice letadýlkář, ale tohle mě z techniky zajímá... bylo by to pro mě přehlednější... :oops:
hele to je hezký letadlo... co že to je???.... no jo... Spitfire

Obrázek
Petr3342

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Zahradník » 14 srp 2007, 13:07

Já bych byl pro založené sekce Technika Commonwealthu ... třeba nás bude víc :)
Jirka Zahradník

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wolverine » 14 srp 2007, 13:11

no ta letistna technika moze byt.....vsak aj lietadielkari si do diorami postavia dake to po zemi sa valajuce....
Wolverine

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Laco Nagy 'Bocán' » 14 srp 2007, 13:33

Wolverine píše:no ta letistna technika moze byt.....vsak aj lietadielkari si do diorami postavia dake to po zemi sa valajuce....

Vďaka za podporu!
Ešte by som ťa upresnil (ak dovolíš), že hlavne lietadielkárov by asi takáto technika zaujímala a radi by si občas možno niečo postavili. Len modelov a materiálov k nim je ako šafránu.
Laco Nagy 'Bocán'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wolverine » 14 srp 2007, 13:42

Bocán píše:
Wolverine píše:no ta letistna technika moze byt.....vsak aj lietadielkari si do diorami postavia dake to po zemi sa valajuce....

Vďaka za podporu!
Ešte by som ťa upresnil (ak dovolíš), že hlavne lietadielkárov by asi takáto technika zaujímala a radi by si občas možno niečo postavili. Len modelov a materiálov k nim je ako šafránu.

no tak som to myslel,ze si lietadielkari obcas nieco postavia k vrtulkam,teda mas pravdu ze aby mali odkial cerpat

btw. dovolim,len nie casto :roll:
Wolverine

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Laco Rezák » 14 srp 2007, 21:49

Ja by som sa tiez prihovoril za tu letistnu techniku, viac ma zaujimaju lietadla, ale sem -tam preskocim aj na techniku. A hlavne pri lietadlach sa mi moc pacia rozne voziky s tlakovymi flasami, palivom, zalozne zdroje, cisterny tahace.
Takze som za:-)
Laco Rezák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod rsuchan » 15 srp 2007, 12:20

Ja som tiež za. V podstate sa už dlhšiu dobu rozhodujem o výrobe malých diorám s použitím techniky a toto by mi dosť pomohlo. Určite som za.
rsuchan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Vyparina » 15 srp 2007, 22:37

Bocán píše:Chcem sa spýtať administrátora (a aj členov fóra), či by nebol záujem v sekcii Zájmové skupiny vytvoriť podsekciu Pozemná letištná technika. V poslednom čase sa tu objavilo niekoľko príspevkov/otázok ohľadne tejto témy (napr. [url=http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?t=14380[url]Opel Blitz - fuel track[/url] , [url=http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?t=13822[url]Germany fuel truck[/url] ) a ich zaradenie do sekcií je pomerne otázne. Nie sú to lietadlá, ale ani klasické "blatolezy" (nechcem tým nikoho uraziť). Keby sa vytvorila takáto podsekcia, mohli by sa tam dávať rôzne fotografie, rady ohľadne tejto, zatiaľ stále podceňovanej kategórie modelov.

Z mého pohledu bych 100% souhlasil.

Jsem pro vytvoření zájmové skupiny na letištní techniku, v názvu bych nerozlišoval techniku Spojenců nebo států Osy.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským,
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Michal Vyparina

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr ZENGA Vaňák » 16 srp 2007, 18:54

Já se taky přimlouvám za tu letištní techniku , nějaká ta cisternička , tahač , či něco podobného by nebylo špatný :) 8) !!!
Petr ZENGA Vaňák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod MirekK » 06 lis 2007, 07:51

Já bych uvítal zájmovou skupinu Spojenecká technika 1939-45, ať je to vyvážený - příznivci osy už ji maj a my ostatní furt nic :-D
MirekK

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Zahradník » 08 lis 2007, 21:54

MireKK: Spojenecká technika je podle mne moc obsáhlé pojmenování, i když bych byl za ni taky rád... já bojuju za Techniku Commonwealthu :lol: už ve druhém příspěvku. Ale spojenci budou taky Ok.
Jirka Zahradník

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Modelforum