Ahoj všem, někdy na konci minulého roku jsem na FB narazil na skupinu The "Hawker Harrier 50th Anniversary Buddy Build". Pravidla byly jednoduchý - od prvního ledna do konce března postavit model Harriera v libovolném měřítku a zbarvení. Přesto že jsem dlouholetý technikář, tohle letadlo je moje srdcovka a tak jsem se přidal. Dnes jsem ho dodělal ( pravda, někteří členové stihli i sedm kousků ) . Jedná se o model BAe Sea Harrier FRS 1 od Hasegawy v měřítku 1/72. Jak už je mým dobrým zvykem, stavbu jsem si zkomplikoval montáží motorového setu od CMK který je určen pro model od Airfixu. Moje dílo není žádný zázrak, fotky jsou milosrdný a s pokorou se vracím k technice
Přílohy
Lokaji! Ohlašte své paní že přišel Antonio Serutti.! -"Má smutek. Nepřijímá!"
Ahoj, děkuji za komenty to AldaK, s tím matným lakem nevím, když jsem studoval fotky, tak mi to přišlo spíš lesklý.....ale jak jsem psal, jsem technikář a letadlům moc nerozumím
Přílohy
Moc hezký kousek a ještě v parádní kamufláži. Malinko bych ještě zapustil washem ty podvozkové nohy, z fotek působí moc sterilně. Jinak moc hezký výběr.
Petr Michna
...teda to muselo dát práce a přitom taková blbost...
Děkuji moc za Vaše komentáře. Chyby jsem opravil a Vaše rady vzal k srdci Ještě musím dodatečně poděkovat Černochovi za výkresy a nýťák ( jeho stavba tady na fóru byla taky velkou nápovědou ). Jinak jak jsem psal, skupinovka skončila na konci března. Dnes dal zakladatel výzvy Martin Lamont na YouTube video se všemi dokončenými modely. Jsou tam modely moc pěkné, stejně tak i kousky které vypadají jak od desetiletého žáka. To ale nic nemění na tom že jsme si ty tři měsíce parádně užili a moc nás to bavilo. Na videu modely začínají v čase 11:44 a můj kousek je v čase 33:45. https://www.youtube.com/watch?v=uOrrWyd ... e=youtu.be