Mažou se vulgární výrazy které jsou za hranou. Stačí???? A dost dobře stále nechápu proč si mnohé někteří jedinci neřeknou přes SZ. No jo ono to není taková exhibice co?
Marder píše:to Jan Koliba: odkaz, který jsi sem dal, tu již jednou je, to úplně stačí.
Michal M. píše:Taky jsem si objednal KT od Mengu. Zaplatil dopředu a čekal jsem, že bude objednávka vyřešena. Týden nic, další nic tak volám a zásilka prej ztracena poštou. Čekám další týden a bombarduji paní i pána a po cca měsíci mi vrátily peníze. Poté jsem stejný model koupil u MN modeláře a balík do týdne u mě.
Harry77 píše:Musím se také (ač se to mnohým nebude zamlouvat) zastat fi. Nordland. Několikrát jsem na již na tomto e-shopu nakupoval. Položky které byly skladem doručeny do týdne. Co skladem nebylo dorazilo 1x tuším do měsíce a další cca. Za 9 týdnů. Během této doby bezchybná komunikace a odpověď na dotazy do 2 dnů.
Nakupuji často v zahraničí, Luckymodel, Hobbyeasy, Hobbysearch,ebay , atd. Věřte mi, že často čekám na zásilku i 6měsíců.
Ruku na srdce, kolik z vás (včetně mne) to co objednáte hned po obdržení slepíte /použijete. 90 procent modelářů kupuje do kitníku pro zásobu a pocit že ten daný model /novinku nemají. Zkuste mít prosím trpělivost s někým kdo nemá velkosklad naplněný po strop, ale snaží se sortimentem a cenou vyjít nám modelářům vstříc. Opravdu jste vy všichni v životě dokonalý? Tak klid nohy v teple, emoce na uzdě a hlavně ROZUM do hrsti.
farcry píše:A poté přichází pointa určitě klikněte.
http://www.nordlandmodels.com/product/s ... ler:25577/
https://obchod.valka.cz/product_info.php/p/1161447
Jenom zakladatel tohoto tématu se ještě nevyjádřil zda byl jeho problém vyřešen,protože soukromej život ve firmě Nordland Models a MN-modelář vůbec nikoho na Modelforu nezajímá.
Přikláněl bych se ke smazání toho nechutného tématu ala Blesk.
Děkuji Luboš
paragan píše:Už to začíná být únavné....... ještě chvíli pokračujte a smažu to komplet.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 10 návštevníků