Nevím, jestli to byl z hlediska psychohygieny nejlepší nápad stavět stejnou stavebnici hned dvakrát po sobě, ale zase o přineslo některá pozitiva - vyvarování se chyb z první stavby. Kvůli mizernému návodu to ale nakonec nebyla zase taková legrace, protože návod má hned jednu nebo dvě fatální chyby...
Je to téměř čistá krabička, s několika Eduardími lepty navíc - brzdící štíty plus něco málo do podvozkových šachet. Zásadním rozšířením je výzbroj A-4E/F Big Sin, bez které by to prostě nebylo ono (ovšem ani tam není Eda bezchybný a já opět na jeho návod naletěl... nevím, jestli soudruzi měli slabou chvilku, nebo to s nimi jde nějak s kopce, ale příště si budu u Eduardu dávat moc velký pozor na to, co ukazuje návod a co je realné a co je fyzikálně možné)...
Navíc jsem kompletně vyrobil kanony z mosazných a hliníkových profilů. (Překryt kabiny trochu letí, zavadil jsem o něj, když jsem ho usazoval, to musím napravit)
Pořád je co vylepšovat, když vidím hotový model, tak snad zase příště, láká mě stavba agresorské kamufláže.
Patina je tak trochu experiment, co se naštěstí osvědčil:
Solná metoda + suché pastely + oleje + akrylové pastelky.
Fotil jsem na tmavé i světlé pozadí, nevím, co je lepší, asi mi jde víc to světlé, navíc mám pocit, že budu muset podniknout něco se světly, sice nejsou špatná, ale ...