Dokončil jsem čtvrtkový Fw-190 A4 od Eduardu, samozřejmě kořistní a především samozřejmě ve stylu školy Marina Veneta. Ať se líbí. Jinak stavebnice je úplně super, stejně jako Wet transfery od HGW, klobouk dolů.
MV škola je jistě důležitá a velmi poučná, a podle ní vznikají nádherné modely elitní skupiny borců ale na kořistní mašinu po válce která sloužila jistě nějaký čas během závěrečných bojů vypadá povrch jak kdyby vyjela chvilku před zabráním z továrny a moc nelítala....
Teď vážně, moc hezký pokoukání Martine , na mě ale moc sterilní.
Moc a moc všem děkuji Marťas, já bych ani neřekl, že je to moc sterilní, řekl bych, že je to tak nějak úměrné měřítku Však můžeš kouknout v Mošoni, jestli budeš chtít Já si výsledek takto nějak i představoval. Dovolím si ještě postnout tři fotky z progressu, které dělal Marek Nováček, ty jsou mnohem lepší a snad lépe vypovídají o opravdovém vzhledu.
já si nemůžu pomoct, na jednu stranu obdivuju to nýtování, v životě bych do nedokázal udělat takhle čistě, rovnoměrně a v takovém množství... Ale fakt toho musí být tolik? Má to ještě nějaký přínos pro estetický dojem (nebo nedejbože pro realismus)? Mně přijde, že už se to pomalu slejvá v souvislou plochu teček a místy mi ten model před očima úplně zrní Na hotových fotkách to zdaleka tolik neřve, ale zase ty sám píšeš, že ty z průběhu mnohem lépe vypovídají, tak nevím.
Mne sa to zlieva v súvislú plochu čiar a rytia, bolo by dobré asi aj paneláž zatmeliť Marťo Videl som naživo a padol som na prdel, fotky bohužiaľ nevyšli aj keď s progresu sú tisíckrát lepšie ako finálne stále neukazujú aký je tento model. A že je k.rva dobrý