Tak som špekuloval, čo sa tebou stalo, že si sa dlho neozval. Ty si pracoval ako ďas! Palivové hadičky sa mi zdajú troška hrubšie, ako celok to vyzerá veľmi fajn. Teším sa ďalší "megaprogres" ...
lubo ahoj, ty hadičky jsou tlusté cca. 1 mm a při přepočtu do měřítka jsou asi takové, jako v reálu, co jsem vyhleděl z fotek (cca. 1 - 1,2 cm). nahrafit je třeba těmi tl. 0,6 mm by asi bylo oko lepší a sai by se i líp ohýbaly, ale byl by s nimi velký problém jak je napojit na koncovky, které vycházejí z palivové nádrže, resp. z přívodů ke vstřikům. jsem rád, že to dopadlo aspoň tak, jak to mám teď. snad až budu větší, tak si na to možná troufnu. ale teď fakt ne
Ahoj Ludo! Tiež som tu nebol asi rok ... len som prišiel, poobzeral som sa ... a to bolo asi všetko. Minulý týždeň som dal dokopy asi nejhorší model čo som doteraz vytvoril. Vraciam sa tiež k McLarenu, musím donať Hanzíka.
Konečne, Ferrárko od Teba ..., tak to budem sledovať. Držím palec.
zoli, tvůj vzkaz lubovi mě opravdu pobavil - díky nicméně pravdivější verze bude spíš ta, že ses právě probudil a máš zalepené oči - jinak bys ten rozdíl mezi mou lepenicí a lubovou dokonalou prací poznal okamžitě