představuji můj třetí kousek v letošním roce který jsem začal v Kopřivnici a dodělal v Řece na " Marina Veneta " patláku , model není určitě třeba představovat , vybral jsem si tenhle model s úmyslem ho za 7 patlákových dnů postavit a podařilo se to za 6 dní , chyby určitě jsou
robo je to pekné , neviem teda či to zodpovedá vašej "marinovanej vendete" ale fľaky a aj prechody na RLM 76 na mňa pôsobia moc moc kontrastne (ale možno si to upravoval v compe)
U mého modelu mě lidi kritizovali že mám poměrně hodně přetažený rozhraní horních a spodní barvy nahoru, vidím že můžu být v klidu. Tobě se to povedlo ještě víc. Jinak hezká stavba. Trochu bych srovnal krycí plech výfuků (levá strana, ten ohnutý)- trčí trochu nahoru. Asi ho zvedá výfuk.
díky všem za reakce opravovat na tomhle nic nebudu je to taková rychlokvaška do vitríny , chtěl jsem ho postavit na těch patlácích to se mi povedlo tak že jsem spokojený
Slušný kus Robe ,zdá se mi, že to stínování je poněkud přehnané, vidím tahy pistolí po povrchu, hlavně na klapkách. Taky by to chtělo přefotit, model znám a na živo je přeci jen lepší. Máš asi vytáhnuté příliš kontrasty.
Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6